Aventurile printisorului de Teleorman. Nume de cod „xht20”: Am mers cu 320 de km/h pe A1 si am dat mita la politisti!

460

Valentin-Stefan Dragnea, fiul liderului PSD, este cunoscut ca un mare impatimit de masini cu multi cai putere. Cu cativa ani in urma, „hxt20”, un utilizator activ al unui forum frecventat de fanii bolizilor „tunati”, se confesa ca a dat spaga politistilor de cel putin doua ori, dupa ce a fost prins ca a trecut pe rosu. El s-a laudat si cu mai multe abateri savarsite in trafic: ca a circulat de multe ori peste limita regulamentara de viteza, sase amenzi pentru ca nu a purtat centura, ca ramas fara permis in 2009 sau ca a circulat pe A1 cu viteza de 320 de kilometri la ora.

Fiul lui Liviu Dragnea a inceput sa fie cunoscut pentru pasiunea pentru masini, dupa ce a intrat in atentia presei. De altfel, ziaristii din judetul Teleorman sunt primii care au scris despre faptul ca stefan Valentin Dragnea isi tine automobilele intr-un garaj in care, pentru a se pastra o temperatura ideala pe timp de iarna, era instalat un calorifer. Dragnea Jr. detine un BMW X5, un VW Golf R, un Audi S3, un Audi A8 sau o Skoda Octavia RS.

VW Golf R este masina la care fiul liderului PSD tine cel mai mult. si-a dedicat mult timp si a investit bani grei pentru a o modifica. Jurnalistii de la Rise Project au dezvaluit, luni, ca el ar fi cheltuit 78.000 de euro ca automobilul sa devina un bolid de 776 cai putere, iar factura uriasa ar fi fost achitata de firma Tel Drum, in 2010

Imagini cu modelul Volkswagen Golf R au fost postate si pe forumului 4tuning.ro, dedicat pasionatilor de masini. Utilizatorul de care vorbeam la inceput, „hxt20″, a fost un membru activ pe 4tuning.ro, intre anii 2009 si 2012.

„hxt20″ a postat si anunturi de vanzare cu piese auto, fotografii cu colectia de machete dar si abaterile savarsite in trafic si pentru care, de cel putin doua ori, a scapat „la mica intelegere”. in plus, a mai postat bancuri, teorii ale conspiratiei cu tuneluri in Muntii Bucegi si informatia ca asculta Michael Jackson.

Lista abaterilor in trafic, detaliata de xht20″: „O luna am suferit fara permis”
„Am permisul de aproape 3 ani, la cateva luni dupa ce am luat permisul, m-a luat radarul pe Iuliu Maniu cu 110km/h. Am reusit sa ma inteleg cu politistul. La o saptamana dupa ma duceam pana la Slobozia, m-a luat radarul cu 123km/h intr-o comuna. Trecut de 2 ori pe rosu, prins de politie, am scapat la „mica intelegere”. Depasit pe linie dubla continua, m-am gasit de prieten cu politistul. 6 amenzi pentru centura. intr-o seara am fost oprit de 5 ori de politie pentru folia de pe geamurile la Audi. Acum 3 luni am ramas fara permis, 130km/h pe Lascar Catargiu. Nu am reusit sa ma inteleg cu politistul => ramas 3 luni fara permis cu posibilitatea sa dau examen de reducere a perioadei la 1 luna. O luna am suferit fara permis. Prins de radar am mai fost de 4 ori, dar nu a fost viteza mare. Legat de zgarieturi, no comment”, a dezvaluit „hxt20”, pe 10 august 2009, ca raspuns la o postare in care utilizatorii erau intrebati ce fel de soferi sunt.

Fiind destul de activ sub acel nume de utilizator anonim, a dezvaluit pe forum, de mai multe ori, ca este din Alexandria. Ca si Valentin stefan Dragnea.

Un alt indiciu este dat o postare din vara lui 2009, cand a scris ca a petrecut multe weekenduri la „Rio de Giuvarasti”, unde dormea „ca un raton lenes”. si Valentin stefan Dragnea are bunici la Giuvarasti, in judetul Olt. Potrivit Recorder.ro, acesta este satul din care provine Bombonica Prodana, mama lui.

Dar poate cel mai elocvent indiciu care arata ca „xht20” = Valentin stefan Dragnea este ca la o alta intrebare de pe forum, „hxt20″ si-a dat de gol numele dupa ce a postat o fotografie pe site-ul photobucket.ro asociata numeului de utilizator „stefan Dragnea”.

Initial, acesta ar fi activat pe forumuri sub numele real. Abia ulterior si-a schimbat numele de utilizator in xht20. in arhiva a ramas insa si primul nume de utilizator, dupa cum se vede in imaginea de mai jos.

Faptul ca sub pseudonimul „xht20″ se ascunde Dragnea Jr. este confirmat si de faptul ca, la un anunt in care vindea piese de masini, si-a publicat adresa de email: [email protected] intr-un articol publicat in 2013 de Turnulcustiri.ro, in dreptul lui Valentin Dragnea este data tocmai aceasta adresa de email, cu mentiunea ca este „fiul jupanului”. Aceeasi adresa de e-mail este folosita si in corespondenta lui Valentin stefan Dragnea cu directorul general al Tel Drum, caruia ii cerea bani pentru a-si tuna masina.

„hxt20” nu s-a laudat pe internet doar cu lista de abateri in trafic, ci si cu viteza maxima cu care a circulat pe drumurile din tara: 320 de kilometri la ora, pe Autostrada Bucuresti – Pitesti, intr-un Lamborghini Superleggera. De asemenea, a atins viteza de 255 km/h, cu un BMW e70 X5 modificat.

Sursa: Digi24

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos