Averea URIASA a sefului PSD il REVOLTA pe actorul, Victor Rebengiuc: ”Vreau sa stiu si eu cum si-a facut Dragnea mosia pe care o are in Teleorman!”

553
Actorul Victor Rebengiuc nu îşi explică modul în care Liviu Dragnea s-a îmbogățit, având în vedere realităţile economice din România, scrie evz.ro.

„Vreau să știu și eu cum și-a făcut Dragnea moșia aia pe care o are în Alexandria, cum are el păduri cu vânat, lacuri cu pești, hoteluri. De unde le-a făcut? Și nu numai el, dar pentru că el pare acum personalitatea cea mai importantă a țării și care veghează asupra ei. Trebuie să existe o posibilitate, poate nu foarte legală, dar există”, a spus Victor Rebengiuc într-o emisiune la Digi24.

De asemenea, actorul şi-a arătat scepticismul cu privire la majorările salariale, despre care a spus că pot doar să amăgească românii.

„Mărirea asta de salarii, tare mă tem că e un fel de abatere a atenției. Ia banii ăștia, ești multumit, taci din gură, stai acolo liniștit și între timp lucrăm, demolăm justiția ca să nu mai existe pedeapsa pentru noi, să fie parlamentul singurul for care conduce și în care s-au adunat toți cei care știu să se îmbogățească”, a mai spus Rebengiuc.

În vara anului 2016, Evenimentul zilei publica datele din declaraţie de avere a liderului PSD. „Preşedintele PSD Liviu Dragnea, care a divorţat de Bombonica Prodana, are mai puţine bunuri în 2016, comparativ cu 2015, se arată în declaraţia de avere. Astfel, Dragnea mai are un teren în Turnu Măgurele, fostei soţii revenindu-i în urma partajului un teren în Alexandria şi unul în Buşteni.  Bombonica Prodana a mai primit în urma divorţului o casă în Alexandria, în timp ce Liviu Dragnea a rămas cu un apartament şi un spaţiu comercial în Turnu Măgurele. Preşedintele social democrat a primit la divorţ o Skoda Superb, iar fosta sa soţie o autoutilitară Dacia Logan şi un Land Rover, informează Mediafax.

În ultimii patru ani Dragnea a cheltuit peste 12.000 dolari şi aproape 75.000 lei din conturi, iar investiţia în Hotel Turism din Turul Măgurele valorează acum peste 80.000 euro şi 460.000 lei. În 2012 valora peste 85.000 lei şi 195.000 euro”.

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos