Avocata lui Dragnea il da de gol pe seful PSD: ”Se zbate sa scape de condamnarea in dosarul Referendumului. Daca reuseste, nu mai are nicio piedica in a ajunge PREMIER!”

578

Avocata lui Liviu Dragnea a vorbit în emisiunea „100 de minute”, de la Antena 3, despre decizia CEDO, care prevede că judecătorii nu pot semna motivarea unei sentinţe dacă nu au judecat cauza, este motiv de cerere de anulare a deciziei de condamnare în dosarul Referendumului şi de solicitare a revizuirii. 

Dacă Liviu Dragnea scapă de condamnare, nu mai are nicio piedică în a ajunge premier, scrie Antena 3.

„Această decizie a Curții Europene vine să confirme, pentru întreaga opinie publică, împrejurarea că domnul Liviu Dragnea trebuia să primească o soluție de admitere a contestației. Din păcate, judecătorii Înaltei Curți nu judecă pe același etalon de egalitate pe care judecă judecătorii Curții Europene.

Și ca atare, fără să cunoaștem motivele, a fost repsinsă acea contestație. De data aceasta, în baza deciziei Curții Europene ca precedent, o să câștigăm și noi în fața Curții Europene. Și judecătorii Înaltei Curți vor fi obligați de judecătorii Curții Europene să redeschidă judecata, să anuleze condamnarea domnului Liviu Dragnea, pentru că ea nu a corespuns cu standardele de legalitate”, a precizat Maria Vasii, avocata lui Liviu Dragnea.

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos