Jurnalistul Mircea Marian anunta ca Nelu Barbu. alaturi de care a participat la numeroase emisiuni la B1 TV, i-a dat unfriend pe Facebook imediat dupa ce a devenit purtator de cuvant al Guvernului Dancila. Marian are constant postari foarte critice la adresa liderilor PSD.

„Mi-a dat unfriend Nelu Barbu. Just so. Ne stiam de pe la B1, mai radeam impreuna inainte de vreo emisiune si sunt destul de sigur ca el mi-a propus sa fim prieteni pe FB. Dupa ce a inceput sa lucreze pentru guvernul PSD, nu ne-am intersectat, nu i-am facut nici un rau. Si…bang. M-a pedepsit.

Cristian Vasilcoiu, desi lucreaza pentru Olguta V., m-a acceptat asa cum sunt, nu mi-a dat unfriend si sunt convins ca a ramas loc de ‘Buna ziua’ intre noi. Nelu…cred ca a vrut sa dovedeasca stapanilor sai ca e sluga credincioasa 100%. Sau poate e mai prost ca sefa Vasilica, ceea ce ar fi trist.

PS: Sincer, sunt usor socat cum un om care avea umor, nu numai ca s-a inregimentat rapid in banda lui Dragnea, dar face si parada din faptul ca nu pactizeaza cu dusmanul de clasa”, a scris Mircea Marian pe Facebook.

Nelu Barbu a fost realizator de emisiuni la B1 TV timp de sase ani.

Reamintim ca si premierul Viorica Damcila are o problema cu Facebook, ea a decis recent sa isi inchida conturile de pe aceasta retea.

Sursa: aktual24.ro