”Băiatul de la meteo” s-a înregimentat rapid în banda lui Dragnea! Noul purtător de cuvânt al premierului își pedepsește prietenii care au opinii critice la adresa PSD!

251

Jurnalistul Mircea Marian anunta ca Nelu Barbu. alaturi de care a participat la numeroase emisiuni la B1 TV, i-a dat unfriend pe Facebook imediat dupa ce a devenit purtator de cuvant al Guvernului Dancila. Marian are constant postari foarte critice la adresa liderilor PSD.

„Mi-a dat unfriend Nelu Barbu. Just so. Ne stiam de pe la B1, mai radeam impreuna inainte de vreo emisiune si sunt destul de sigur ca el mi-a propus sa fim prieteni pe FB. Dupa ce a inceput sa lucreze pentru guvernul PSD, nu ne-am intersectat, nu i-am facut nici un rau. Si…bang. M-a pedepsit.

Cristian Vasilcoiu, desi lucreaza pentru Olguta V., m-a acceptat asa cum sunt, nu mi-a dat unfriend si sunt convins ca a ramas loc de ‘Buna ziua’ intre noi. Nelu…cred ca a vrut sa dovedeasca stapanilor sai ca e sluga credincioasa 100%. Sau poate e mai prost ca sefa Vasilica, ceea ce ar fi trist.

PS: Sincer, sunt usor socat cum un om care avea umor, nu numai ca s-a inregimentat rapid in banda lui Dragnea, dar face si parada din faptul ca nu pactizeaza cu dusmanul de clasa”, a scris Mircea Marian pe Facebook.

Nelu Barbu a fost realizator de emisiuni la B1 TV timp de sase ani.

Reamintim ca si premierul Viorica Damcila are o problema cu Facebook, ea a decis recent sa isi inchida conturile de pe aceasta retea.

Sursa: aktual24.ro