Baiatul lui Dragnea a invatat afaceri de la „taticul” Tel Drum! Zeci de bilete la ordin fara acoperire in valoare de 2.3 milioane de euro in dreptul firmei lui Dragnea junior!

Societatea Ferma Salcia SA figureaza (astazi, 9 august 2018, ora 9:00) cu 75 de bilete la ordin refuzate la plata, in valoare totala de 2,34 milioane lei, conform Centralei Incidentelor de Plati (CIP) din cadrul BNR, dezvaluie Supervizor.ro. Potrivit sursei citate, primele 3 incidente au fost raportate pe 14 iunie 2018, iar ultimele doua pe 6 august 2018. Mare parte din aceste incidente sunt considerate minore deoarece, incepand cu 22 iunie 2018, a existat “poprire sau alte masuri de indisponibilizare instituite pe cont de catre o autoritate a statului” (este vorba de contul din Unicredit bank).

Dincolo de aceasta poprire care este instituita de aproape doua luni, demn de mentionat este faptul ca primele 7 incidente au avut drept cauza lipsa banilor in cont, si nu masura aplicata de Fisc (sau de vreun Parchet).

”Cu poprire pe cont, cu zeci de bilete la ordin refuzate la plata si cu un creditor care deja a demarat actiunile de executare silita pentru 1,5 milioane lei (AICI), este de asteptat ca Ferma Salcia SA sa-si ceara insolventa. Iar intrebarea “de ce Dragnea si Dragne au infiintat anul trecut Ferma Salcia Distribution SRL?”… cred ca si-a gasit raspunsul acum!”, mai noteaza Supervizor.ro.

infiintata in anul 1972, Ferma și Fabria de stat pentru produse tradiționale Salcia a devenit Romcip SA in 1991, iar la inceputul anului 2014 a intrat oficial in posesia familiei Dragnea, prin intermediul firmei Ludikon System SRL Bucuresti, care a preluat 99,84% din capitalul social, de la Petre Pitiș. Ulterior, Ludikon System SRL a fost rebotezata S & P Investment Managment SRL si mutata la Alexandria, asociat majoritar (90%) fiind (tot din 2014) stefan Valentin Dragnea, fiul lui Liviu Dragnea, presedinte Camerei Deputatilor.

La inceputul anului trecut, Romcip SA s-a rebotezat Ferma Salcia SA, iar structura actionarilor a devenit urmatoarea: stefan Valentin Dragnea – 90%; Ilie Liviu Dragne – 10%. Conform Registrului Comertului, aceasta structura este valabila si la ora actuala, numai ca actiunile sunt “la purtator” si pot fi tranzactionate oricand si oricum. Dincolo de aceste posibile transferuri de proprietate, societatea este si va fi considerata “ferma de porci a lui Dragnea“, care il are ca presedinte al Consiliului de Administratie si director general pe asociatul minoritar Ilie Liviu DRAGNE (fara “A” la finalul numelui de familie).

Citeste mai mult pe g4media.ro

Baiatul lui Dragnea a invatat afaceri de la „taticul” Tel Drum! Zeci de bilete la ordin fara acoperire in valoare de 2.3 milioane de euro in dreptul firmei lui Dragnea junior! was last modified: august 9th, 2018 by Radu Anghel
Sa raspandim circul prin sat...
Loading...
spre