Baronul de Vrancea, seful Consiliului Judetean, pesedistul Marian Oprisan, a povestit luni ca a participat la o intalnire cu fostul presedinte al UNPR Gabriel Oprea, care i-a recomandat sa il sustina pe Liviu Dragnea pentru functia de presedinte interimar al social-democratilor, dupa ce Victor Ponta isi daduse demisia din aceasta functie.

„Eu nu am participat la nicio intalnire cu Ion Mocioalca, eu am participat la o intalnire cu Gabi Oprea, cu Zgonea si Liviu Dragnea. Si la acea intalnire dl Oprea mi-a recomandat si mie sa il sustin pe Liviu Dragnea si i-a recomandat si lui Dragnea sa fie foarte hotarat, pentru ca „statul de drept” a hotarat ca el sa fie presedintele interimar al PSD. Cine era statul de drept? Dupa ce lui Victor Ponta nu i-a iesit planul sa ajunga presedintele Romaniei, pentru ca poporul asta e foarte inteligent, s-a intamplat un singurul lucru – poporul l-a respins, dar i-a pacalit Coldea pe toti, ca a fost baiat destept. (…)

Ponta nu a iubit niciodata presedintii de consilii judetene ca erau cei care il trageau tot timpul de maneca sa nu faca tot soiul de porcarii, pentru ca noi suntem interfata cu cetatenii. (…)

Victor Ponta nu mai era presedinte, demisionase. Gabi Oprea a spus ca ma roaga sa il sprijin pe Liviu Dragnea foarte clar, si lui Liviu Dragnea i-a spus: „prietene, am vorbit cu „statul de drept” si „statul de drept” este de acord sa fii presedinte interimar” (al PSD – n.r.). (…)

Sistemul s-a sucit in ultimul moment in ceea ce il priveste pe Dragnea, pentru ca statul de drept l-a sustinut pe Zgonea de fapt. Dragnea avea sustinerea membrilor PSD si a membrilor CExN”, a afirmat Oprisan, la Palatul Parlamentului.

Sursa: aktual24.ro