Baronul Stanescu, atac agramat la presedinte: „Iohannis nu este presedinte la toti romanii. Este Putin, la ora asta semanam cu Rusia”

563

Secretarul general al PSD, Paul Stanescu, a sustinut, miercuri seara, la Antena 3 ca presedintele Iohannis vrea sa instaureze in Romania un regim dictatorial asemanator cu cel din Rusia. „La ora asta semanam cu Rusia”, a spus Stanescu comentand declaratiile lui Iohannis privind alegerile anticipate.

„Opozitia sa dispara, facem alegeri cand vrem noi ca stam bine in sondaje, nu conteaza democratia. Asta ne spune presedintele, care ar trebui sa fie presedinte la toti romanii.

Am crezut ca in al doilea mandat se va schimba, ca va trata cu respect Opozitia, insa este presedintele liberalilor. Nu mai vorbim de Comisia de la Venetia, de CCR, nu se mai respecta nimic.

La ora asta semanam cu Rusia, cu Putin, vrea toata puterea (Klaus Iohannis n.red.). Daca ia si presedintii celor doua Camere, suntem ca in Rusia”, a declarat Paul Stanescu la Antena 3.

„Va fi o batalie foarte grea, dar sunt convins ca vom castiga alegerile locale”, a mai spus Stanescu, contrazicand ce spunea anterior. El a sustinut ca PSD va obtine peste 30% la alegerile din iunie, relateaza Aktual24.

Presedintele Klaus Iohannis si-a reiterat sustinerea miercuri pentru organizarea de alegeri anticipate, mentionand ca sondajele si scrutinele organizate in ultima vreme arata ca romanii isi doresc o schimbare. Totodata, el a spus ca „este imposibil de gestionat un an intreg cu acea mare majoritate pesedista” in Parlament.

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos