Basescu despre ”mancatoria” din PSD: ”Asa e in PSD. Pana nu se mananca unii pe altii, nu se lasa. E un meniu ca la PSD!”

437

Afirmaţii extrem de dure în direct la România TV. Liderul PSD şi preşedintele Camerei Deputaţilor, Liviu Dragnea a fost desfiinţat pur şi simplu de fostul preşedinte, Traian Băsescu. Actualul senator i-a luat apărarea lui Sorin Grindeanu şi spune că PSD ar face cea mai mare greşeală să schimbe actualul guvern, scrie stiripesurse.ro.

„O prostie. Nu e niciun motiv pentru schimbarea guvernului. Economia merge singură. Că premierul se numeşte Grindeanu sau Dragnea, dacă dai bani la populaţie, creşte economia prin consum. Grindeanu e mai prudent decât demagogia PSD-ului. grindeanu şi ministrul de Finanţe nu se aruncă înainte într-un bazin fără apă. După 2-3 ani vine criza şi trebuie să vină un guvern de dreapta”, a spus Băsescu.

Fostul preşedinte a continuat ofensiva la adresa social democraţilor, dar Liviu Dragnea a fost cel vizat direct. „Aşa e în PSD. Până nu se mănâncă unii pe alţii, nu se lasă. E un meniu ca la PSD. Îşi mănâncă liderii şi îi distruge. Dacă Grindeanu rămâne un an premier, devine lider PSD şi Dragnea nu va suporta asta.

Nu ei s-au umflat în pene că să semneze parlamentarii legea salarizării? Guvernul ar trebui lăsat. Spun conform programului de guvernare toţi propagandiştii. parcă e o convenţie internaţională. Vor să meargă înainte până la prăbuşire. Lui Dragnea i s-a umflat capul şi se crede un soi de Napoleon al României”, a încheiat Băsescu.

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos