Basescu despre Ponta: Cand vine la mine e ca un pisicut. E un MITOMAN!

577

Presedintele Traian Basescu a declarat, marti, ca premierul Victor Ponta e ca „un pisicut” atunci cand vine la Palatul Cotroceni, afirmand totodata ca aceasta este „mitoman”, „cum e Crin Antonescu bolnav de somn”.

„Victor Ponta, cand vine la mine, e ca un pisic, ca un pisic, «da, domnule presedinte, da domnu’ presedinte» si dupa ce iese si ajunge la Palatul Victoria sau ajunge … se vede cu un microfon in fata vorbeste cum vedeti. De aceea il fac mincinos, de aceea il fac mincinos si pentru ce a povestit despre CSAT, de aceea il fac mincinos si pentru declaratiile pe care le da pentru presa straina, pentru ca are nevoie de imaginea mea externa si spune «coabitez, am invatat din lectia verii, nu stiu ce…», iar acasa face ce face”, a sustinut Basescu.

„El e mitoman, e bolnav din punctul asta de vedere, cum e Crin Antonescu bolnav de somn, omul asta e bolnav de minciuna. E mitoman”, a adaugat el.

„Cand vine la mine, cand suntem intre noi doi, se comporta ca un pisic. (…) Acest om … trebuia sa-i dau de pe fata masca. Cand e in fata mea e ca un pisicut, cand e cu altii e zmeu”, a mai spus Traian Basescu.

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos