Basescu, despre portavocile televiziunilor aservite: „Hai Gadea, hai Buscu, hai Chireac, hai Abraham, hai Badea, hai… strigati, chemati oameni in strada”

320

Traian Basescu reactioneaza furios fata de campania de victimizare a lui Nicolae Popa care este derulata la Antena 3. „Propagandistii televizati specializati in dezinformare Abraham, Chireac, Gadea, Badea, Buscu si multi altii au nevoie sa-si intareasca echipa cu un om calificat cunoscator al ‘drepturilor omului’ care a devalizat FNI furand banii a peste 300 000 de romani”, scrie Basescu pe Facebook.

„Sa vina Nicolae Popa la televizoarele patriei! Da… Nicolae Popa, prezentat de Antena 3 ca victima, trebuie sa vina la toate televizoarele patriei sa ne explice cum el, care a jefuit peste 300 000 de romani, a fost adus in tara ilegal si abuziv.

Propagandistii televizati specializati in dezinformare Abraham, Chireac, Gadea, Badea, Buscu si multi altii au nevoie sa-si intareasca echipa cu un om calificat cunoscator al ‘drepturilor omului’ care a devalizat FNI furand banii a peste 300 000 de romani.

Nicolae Popa trebuie integrat rapid in echipele de dezinformare care bantuie zilnic televiziunile pentru ca este calificat sa explice cum a putut abuzivul Stat Roman sa-i incalce ‘drepturile’ de condamnat, stricandu-i sederea tihnita de sub soarele Indoneziei, in frumoasa statiune turistica Bali.

Hai Gadea, hai Buscu, hai Chireac, hai Abraham, hai Badea, hai…….strigati, chemati oameni in strada, condamnati cu manie si cu pumnul ridicat Regimul Basescu, rupeti-va ‘in direct’ hainele de pe voi, puneti filmulete cu borfasii de rang inalt care au primit sacose cu bani de la FNI si nu uitati sa va puneti pe ecran sloganul ‘DREPTATE PENTRU NICOLAE POPA !’

Sa vina Nicolae Popa la televizoarele patriei !”, a scris Basescu pe Facebook.

Nicolae Popa a declarat, duminica seara, la Antena 3 ca „a venit timpul ca toate abuzurile facute de acest Sistem sa inceteze si toti, incepand cu Kovesi sa plateasca”.

”Eu cred cu tarie ca a venit timpul in care toate abuzurile si atrocitatile comise de acest sistem toxic sa inceteze si reprezentantii lui de frunte, cum este doamna Kovesi, pentru inceput, sa plateasca pentru toate faradelegile din ultimii 12-14 ani. Mai cred ca, spre deosebire de Codul Penal si Codul de procedura penala, intelepciunea populara romaneasca a prevazut cate un proverb pentru toate situatiile in care te poti afla in viata: Ce tie nu-ti place altuia nu face, Minciuna are picioare scurte, Dupa fapta si rasplata, Roata se invarte, Cine seamana vant culege furtuna.

Si ar mai fi ceva, crestineste se spune ca nu este bine sa te bucuri de raul altuia. Eu sunt ateu. Sincer, ma astept si la alte bucurii referitoare la alte personaje din acest dosar. Implicarea directa a lui Basescu este o chestiune notorie deja. Toti cei care au participat atat la comisia rogatorie, care au fost in avionul cu care am fost extradat, care au participat la ‘discutiile informale’ cu autoritatile indoneziene, eu cred ca ar trebui sa raspunda”, a declarat Nicolae Popa la Antena 3.

Modul in care Nicolae Popa este prezentat de Antena 3 a starnit revolta.

„Cel mai mare escroc roman din perioada post-decembrista, Nicolae Popa, este prezentat ca o victima a abuzurilor la Antena 3. Un erou. Nu mai au nicio farama de umanitate, calca pe cadavre sa-si atinga scopul. Zeci de mii de romani au fost pacaliti in afacerea FNI, multi s-au sinucis dupa ce si-au pierdut casele, destine distruse, familii destramate, oameni imbatraniti in tribunale, asta au facut Nicolae Popa si SOV”, a comentat jurnalistul Ionel Stoica pe Facebook.

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos