Miinistrul Dezvoltării Regionale si Administratiei Publice, Liviu Dragnea, inmaneaza documentele presedintelui Romaniei Traian Basescu in cadrul ceremoniei de investire desfasurate la Palatul Cotroceni, in Bucuresti, miercuri, 17 decembrie 2014. ANDREEA ALEXANDRU / MEDIAFAX FOTO

Preşedintele PSD, Liviu Dragnea, s-a declarat siderat de modul în care a jucat Traian Băsescu în Parlament. Dragnea s-a arătat surprins de „alianţa” lui Traian Băsescu cu PSD din Parlament.

„Normal ca m-a surprins, dar în acelaşi timp m-a şi dezamagit. PSD a ajuns să îi facă mendrele lui Băsescu şi apoi să iasă oamenii în stradă să ne înjure pe noi pentru Băsescu”, a subliniat Dragnea, la România TV.

Liviu Dragnea a vorbit și despre Comisia parlamentară de anchetă pentru fraudarea alegerilor din 2009, făcând referire și la cine s-a gândit că ar fi putut să o conducă, dar că a renunţat la persoana respectivă.

Întrebat dacă s-a gândit la o personalitate politică care ar putea conduce o asemenea anchetă, liderul PSD a precizat că: „Mă gândisem, dar se pare ca mă gândisem greșit”, făcând aluzie la Șerban Nicolae.

Liviu Dragnea a fost întrebat dacă a făcut referire la Șerban Nicolae, însă acesta a precizat din nou doar că „mă gandisem la cineva, dar se pare că mă gândisem greșit”, evitând să ofere un nume, scrie stiripesurse.ro.