Basescu e noul mentor al penalilor PSD! Dragnea tuna si fulgera ca PSD a ajuns sa ii faca mendrele lui Basescu in Parlament!

575

Preşedintele PSD, Liviu Dragnea, s-a declarat siderat de modul în care a jucat Traian Băsescu în Parlament. Dragnea s-a arătat surprins de „alianţa” lui Traian Băsescu cu PSD din Parlament.

„Normal ca m-a surprins, dar în acelaşi timp m-a şi dezamagit. PSD a ajuns să îi facă mendrele lui Băsescu şi apoi să iasă oamenii în stradă să ne înjure pe noi pentru Băsescu”, a subliniat Dragnea, la România TV.

Liviu Dragnea a vorbit și despre Comisia parlamentară de anchetă pentru fraudarea alegerilor din 2009, făcând referire și la cine s-a gândit că ar fi putut să o conducă, dar că a renunţat la persoana respectivă.

Întrebat dacă s-a gândit la o personalitate politică care ar putea conduce o asemenea anchetă, liderul PSD a precizat că: „Mă gândisem, dar se pare ca mă gândisem greșit”, făcând aluzie la Șerban Nicolae.

Liviu Dragnea a fost întrebat dacă a făcut referire la Șerban Nicolae, însă acesta a precizat din nou doar că „mă gandisem la cineva, dar se pare că mă gândisem greșit”, evitând să ofere un nume, scrie stiripesurse.ro.

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos