Băsescu intervine în scandalul momentului: ”Mirel Palada își acoperă handicapul intelectual în dezbaterea cu Goțiu, lovindu-l cu pumnii și picioarele în pauză!”

426

Traian Băsescu a intervenit în scandalul dintre Mirel Palada și senatorul USR, Mihai Goțiu produs în studioul B1 TV, la emisiunea Talk B1, când Palada l-a bătut pe Goțiu, lovindu-l cu pumnul în față.

Băsescu a comentat în termeni duri incidentul pe pagina sa de Facebook, menționând că nu va mai merge la nicio televiziune care îl va mai invita pe Palada.

Fostul președinte al României nu i-a trecut cu vederea nici pe cei de la Antena 3, cărora le-a spus că sunt la același nivel de inteligență.

„Un individ cu comportament de derbedeu ordinar, pe numele lui Mirel Palada, a găsit de cuviinţă să-şi acopere handicapul intelectual în dezbaterea cu senatorul Mihai Goţiu, lovindu-l cu pumnii şi picioarele în pauza emisiunii Nadiei Curlin, moderatoare la B1 Tv. Nu voi mai participa la nici o emisiune a vreunei televiziuni care, din acest moment, îl va mai invita pe Mirel Palada în platourile sale.

Băgaţi mare Gâdea, Badea, Zamfir şi restul clicii de la Antena 3. Şi luaţi-l cu voi şi pe Codrin Ştefănescu să vă mângâie intelectul alături de Palada, că sunteţi toţi de aceeaşi teapă şi nivel de inteligenţă”, a transmis Traian Băsescu pe pagina sa de Facebook.

Sursa: b1.ro

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos