Băsescu, la Sinaia. Preşedintele îşi serbează ziua de naştere la munte. TRANSMITEŢI UN MESAJ

234

Preşedintele Traian Băsescu a ajuns la Sinaia, unde îşi va petrece ziua de naştere. Potrivit unor surse locale, şeful statului şi soţia sa sunt cazaţi la Castelul Foişor, din Sinaia.

La Sinaia se află şi Anca Boagiu şi Adriean Videanu.

Boagiu, care, spun surse neoficiale pentru MEDIAFAX, este cazată în apropiere, ar fi intenţionat să ajungă pe jos până la Foişor, însă s-a întors şi a solicitat maşină în momentul în care a remarcat prezenţa ziariştilor în zonă.

Traian Băsescu a primit urări de la liderii Opoziţiei. Preşedintele PNL Bucureşti, Eugen Nicolăescu, i-a transmis urări de sănătate preşedintelui Traian Băsescu, în timp ce liberalul Ludovic Orban a afirmat că democrat-liberalele Roberta Anastase şi Elena Udrea sunt cele care ar trebui să-i facă urări acestuia. 

„În general, nu este bine să faci urări înainte. Un singur lucru, ca oricărui om din lumea asta, îi dorim sănătate că-i mai bună decât toate. În rest, fiecare se descurcă”, a declarat Nicolăescu.

Liberalul Ludovic Orban a afirmat că nu lansează mesaje decât către oamenii apropiaţi. „Nu lansez mesaje decât către oameni care îmi sunt apropiaţi, pe care-i apreciez, oameni care reprezintă ceva pentru mine. Chiar nu am ce să-i transmit. Să-i transmită mesaje Elena Udrea, să-i transmită mesaje Flutur, Pinalti, Roberta Anastase, Monica Ridzi şi toţi cei pe care i-a promovat în viaţa publică”, a spus Orban. 

Orban şi Nicolăescu au participat, sâmbătă, la lansarea candidaţilor USL în colegiile din sectorul 1, Bucureşti. 

Preşedintele Traian Băsescu împlineşte, duminică, 61 de ani. Şeful statului s-a născut pe 4 noiembrie 1951, în oraşul Basarabi, judeţul Constanţa.

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos