Basescu n-a uitat de ziua lui Iliescu! I-a trimis un buchet de trandafiri albi

693

1vinereaIon Iliescu a primit de ziua onomastica un buchet de trandafiri albi din partea Administratiei Prezidentiale, acesta fiind transmis prin curier.

Totodata, marti dimineata, fostul sef de stat Ion Iliescu a primit si vizita unuia dintre vecinii sai, fost judecator la Inalta Curte de Casatie si Justitie, care i-a validat unul dintre mandatele de presedinte. Acesta i-a adus la randul sau un cadou.

Presedintele de onoare al PSD isi serbeaza, marti, de Sfantul Ion, ziua onomastica, el urmand sa petreaca in familie, ca si in anii recenti, cand nu a mai primit invitati la biroul sau din strada Atena.

„Va petrece acasa, in familie, ca si anul trecut”, au declarat luni surse din anturajul lui Ion Iliescu.

Aceleasi surse au aratat ca Iliescu lucreaza in acest moment la un volum de Amintiri, fiind avansat in redactarea acestuia, timpul pana la publicare fiind de ordinul saptamanilor sau lunilor.

„E vorba de cateva saptamani, luni pana la aparitie. In orice caz, pana in vara va fi publicat. E a treia parte din trilogie. Sunt rememorate amintirile sale din 1930 pana in 1989. Aceasta carte se va opri la 20 decembrie 1989”, au mentionat sursele citate.

Sursa: mediafax.ro

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos