Basescu se distanteaza de Udrea: Romania, stat membru NATO si UE, se afla la mana si mintea unui psihopat incult, dar avid de putere

498

Traian Basescu se distanteaza ca discurs si atitudine de fosta sa colaboratoare si prietena Elena Udrea in ceea ce-l priveste pe Liviu Dragnea si lupta acestuia cu statul paralel. Traian Basescu a declarat  duminica la adresa lui Dragnea ca Romania ”se afla la mana si mintea unui psihopat incult, dar avid de putere”.

Postarea lui Basescu:

”Oare cum am ajuns aici ?
Romania, stat membru NATO si UE, se afla la mana si mintea unui psihopat incult, dar avid de putere.
Un psihopat care, fara rusine, cumpara cu bani publici bugetari, pensionari si asistati sociali ;
Un psihopat care a capturat pur si simplu cel mai mare partid socialist din Europa ;
Un psihopat care a subjugat o majoritate parlamentara ce reactioneaza cu slugarnicie la toate „pohtele” lui ;
Un psihopat care a impus un program de guvernare ce a facut pulbere echilibrele macro-economice ale tarii ;
Un psihopat care ameninta public ca va distruge „statul paralel” cand de fapt el vrea aducerea tuturor institutiilor statului la cheremul lui ;
Un psihopat care a schimbat patru premieri (Ponta, Grindeanu, Tudose si Dancila) pana a gasit unul si incompetent slugoi (primilor trei le lipsea doar ultima calitate).
Un psihopat care sta la putere pentru ca a avut abilitatea sa se inconjoare de o cohorta de slugi printre care si „liberalul rosu”, care il sustine neconditionat de dragul puterii si in dispretul interesului tarii.

Eu cred ca in intimitatea lui Dragnea se crede ori Ceausescu, ori Napoleon. Nu-si da seama ca este un psihopat care omoara o tara pentru ca in jurul lui nu este nimeni care sa-i spuna STOP.
Oare cum am ajuns aici?