Basescu: ”Sunt curios cum a influentat Sebastian Ghita rezultatul alegerilor din 2009! Alegerile au fost FRAUDATE, dar NU IN FAVOAREA mea!”

432

Fostul preşedinte Traian Băsescu a declarat sâmbătă, la România TV, că aşteaptă să vadă cum a influenţat Sebastian Ghiţă rezultatul alegerilor prezidenţiale din 2009.

„Am o nedumerire teribilă. Înţeleg că şi Sebastian Ghiţă a avut un rol foarte important în alegerile din 2009. Eu pot fi de acord şi cu rolul foarte important al Codruţei Kovesi şi cu rolul foarte important al lui Maior şi cu rolul extraordinar de important al lui Coldea şi cu rolul lui Onţanu şi cu rolul lui Dîncu. Cu toate rolurile pot fi de acord. Ce nu pricep eu, oamenii aştia au schimbat rezultatul alegerilor cumva, au măsluit procese verbale, au dat ordine să fie inversat rezultatul?”, a afirmat Traian Băsescu.

Liderul PMP a subliniat faptul că alegerile prezidenţiale din 2009 au fost fraudate, dar nu în favoarea sa.

„Vreau să clarific faptul că nu puteau fi fraudate în favoarea mea alegerile. Eu am afirmat că rezultatul alegerilor a fost fraudat în defavoarea mea, diferenţa de Mircea Geoană a fost, în mod real, mult mai mare (…). Eu am obligaţia să îmi apăr legitimitatea mandatului”, a conchis Traian Băsescu, citat de evz.ro.

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos