Basescu: ”TEPARUL de Teleorman” a convocat sesiunea extraordinara a Parlamentului si a fugit ca LASUL in concediu, trimitandu-l in locul sau pe LACHEUL Iordache!

466

Decizia lui Liviu Dragnea de a convoca parlamentul, începând de marți, a provocat o reacţie virulentă din partea preşedintelui PMP, Traian Băsescu. Într-o postare pe Facebook, cesta l-a acuzat pe Dragnea, pe care-l numeşte ”ţepar de Teleorman”, că a convocat sesiunea extraordinară pentru aprobarea ordonanţelor de urgenţă care ”vor face pulbere programul de guvernare cu care Dragnea a înşelat un popor întreg”, scrie evz.ro.

”Ţeparul de Telorman, Liviu Dragnea, a convocat sesiune extraordinară a Parlamentului pentru mâine, la ora 15. Sesiunea extraordinară va prilejui guvernului Tudose ocazia unor ordonanţe de urgenţă care vor face pulbere tot programul de guvernare cu care Dragnea a înşelat un popor întreg în campanie. Un program pe care incompetentul Vâlcov i l-a servit, iar păcăliciul de Teleorman l-a înghiţit fără să înţeleagă aberaţiile din acest program”, a scris, luni, pe Facebook, Traian Băsescu.

Un alt reproş pe care i-l aduce preşedintele PMP lui Dragnea este faptul că nu a avut curajul să prezideze lucrările Camerei în această sesiune extraordinară şi că, din laşitate, i-a delegat atribuţiile ”lacheului” Florin Iordache.

”Pentru ca laşitatea acestui ţepar ordinar, care este Liviu Dragnea, să fie pe deplin ilustrată, ţeparul de Teleorman a convocat sesiune extraordinară şi a intrat în concediu, delegând atribuţiunile vicepreşedintelui (lacheului) Iordache”, a mai scris Băsescu.

Deputaţii şi senatorii se întrunesc în sesiune extraordinară, începând de marţi, pentru a aproba ordonanţele de urgenţă adoptate de către Guvern săptămâna trecută referitoare la modificarea modului de calcul al pensiilor militare, plafonarea indemnizaţiilor de creştere a copilului şi creşterea salariilor poliţiştilor.

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos