Basescu TREMURA la vestea ca Sebastian Ghita a fost prins! Uite ce PERICOL il pandeste pe fostul presedinte al Romaniei!

477

Sebastian Ghiță a fost prins în Serbia și va fi extrădat în România. Aici fostul deputat va ajunge direct în spatele gratiilor, dar și în fața procurorilor, iar după cum am văzut, Sebastian Ghiță este un foarte informat și pregătit să arunce sistemul în aer.

Sebastian Ghiță a plecat din România cu acte false și direct de la o petrecere a SRI. În spațiul public s-a vorbit mult despre faptul că Ghiță a avut sprijinul serviciilor secrete în aranjarea plecării sale din țară, iar asta nu-i poate lăsa indiferenți pe oamenii din sistem care l-ar fi ajutat să scape.

Traian Băsescu, fostul presedinte, nu stă prea liniștit, la vestea că Sebastian Ghiță este adus în țară. În cadrul înregistrărilor de la România TV, Ghiță a spus că Traian Băsescu a fost cel care i-a explicat cum au fost măsluite dosarele pentru patronii de televiziuni.

”Fostul președinte Băsescu mi-a spus de-a fir a păr că are înregistrări cu felul în care s-a plănuit, s-a executat, s-a organizat formații despre felul în care acest sistem represiv l-a executat pe Adrian Sârbu. Toate dosarele cu patroni de media au fost măsluite, aranjate”, spunea Ghiță.

Dacă aceste înregistrări vor fi amintite de Sebastian Ghiță în fața procurorilor, este posibil ca Traian Băsescu să fie chemat pentru a fi întrebat unde se află aceste dovezi.

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos