Basescu: Ultima data cand am fost la piscina de la vila Dante a fost inainte de suspendare

482

Traian Basescu a explicat intr-o emisiune la OTV ca ultima data cand ar fi fost la piscina din curtea vilei Dante a fost inainte de suspendare, si ca piscina nu a fost renovata niciodata.

„Piscina nu a fost renovata niciodata. (…) Eu de cand am facut operatia la spate inot acolo ca e gard in gard cu mine (cu vila Lac 3, n.red.)”, a explicat Basescu intr-o emisiune la OTV.

El a tinut sa sublinieza ca ”piscina este separata de casa, deci nu este spatiu de locuit acolo unde este piscina” si a precizat ca el nu s-a ferit niciodata sa spuna ca singurul sport pe care il practica este inotul.

Intrebat de Dan Diaconescu daca foloseste si patinoarul de 300 m2 pe care il are la Snagov, Traian Basescu a spus ca nu stie sa existe asa ceva in curtea casei lui.De asemenea, presedintele suspendat a motivat ca el nu prea a fost prin curtea vilei de resedinta deoarece masina il aduce tot timpul in fata usii si nu a mers sa se plimbe in curte deoarece ”este prea mare”.

„Nu am mai intalnit un om care sa nu fie curios sa iasa in curtea in care sta”, a comentat siderat Dan Diaconescu, adaugand ironic ca nu crede ca Traian Basescu l-ar minti cu asa ceva.

Traian Basescu a mai subliniat cateva cuvinte si despre cazul vilei Dante, precizand ca „asta e o prostie, a iesit Ponta ca din 2010 am cerut sa mi se pregateasca vila, e aberant”.

 

 

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos