Bătaie de joc. Deși era așteptat în fața procurorilor, fostul deputat PSD Vlad Cosma și-a luat o vacanță în afara țării!

255

Lovitură de teatru în scandalul DNA. Vlad Cosma nu s-a prezentat la audieri. Informația a fost confirmată de Andrea Cosma, sora fostului deputat care a precizat ca fratele său urmează să fie audiat în ziua în care se va întoarce în România, exiatând și varianta să fie interogat de la diatanța prin skype. 

Vlad Cosma era aşteptat, marţi 13 februarie, la sediul DNA din Ploieşti unde era citat ca martor într-un nou dosar.

Întrebat dacă are informaţii cu privire la faptul că Vlad Cosma nu se află în ţară, Lucian Onea, procurorul şef al DNA Ploieşti a declarat, în timpul unei conferinţe de presă susţinută, luni, că “Nu am idee. Mâine este citat într-un dosar. Să vedem dacă se va prezenta”.

Întrebat în ce calitate este chemat la DNA Ploieşti, Onea a precizat că fostul deputat are calitate de martor în cauză, dar a refuzat să dea detalii despre anchetă.

DNA a dat, luni 12 februarie, publicităţii un comunicat de presă în care informează că are în lucru un dosar de şantaj care vizează membrii familiei Cosma, dar şi apropiaţi ai acestora. Dosarul a fost deschis după ce în spaţiul public au apărut mai multe înregistrări audio catalogate drept ”montaje, colaje” despre care DNA susţine că au menirea de a compromite procurorii.

Sursa: realitatea.net