Bătălia continuă! Mihai Goțiu îl provoacă pe Mirel Paladă la o nouă confruntare în ringul… tribunalului!

502

Mihai Goțiu a primit astăzi certificatul medico-legal de la INML și anunță, cu această ocazie, că nu va renunța la procesul împotriva lui Mirel Palada. Vă reamintim, senatorul USR a fost bruscat de Palada în pauza publicitară a unei emisiuni de televiziune, în urmă cu aproape o lună.

„Domnule Palada, ne vedem la tribunal! Astăzi am ajuns la IML de unde mi-a fost eliberat Certificatul Medico-Legal care face dovada agresiunii lui Mirel Palada. Apoi am mers cu certificatul și l-am depus la Poliția Sectorului 1 București (unde am depus și plângerea penală pentru ultraj, pe data de 14 septembrie). De aici, certificatul va fi expediat la parchet (sper că a și fost trimis între timp) și, din acest moment, nu mai există niciun motiv pentru procurori să mai amâne începerea urmăririi penale. Vă dau asigurări, o dată în plus, că nu-mi voi retrage plângerea penală și că nu se pune în discuție varianta împăcării părților. Pentru că e necesar ca politicienii să-și asume răspunderea acțiunilor lor și pentru că cetățenii români trebuie să-și recapete încrederea în Justiție”, a anunțat vicepreședintele Senatului.

Potrivit certificatului, Mihai Goțiu a suferit leziuni la nivelul buzei superioare și la nivelul gambei.

„Leziunea de la nivelul buzei superioare a putut fi produsă prin lovire cu corp dur. Leziunea de la nivelul gambei drepte a putut fi produsă prin lovie cu corp dur, posibil același context lezional cu procedura leziunii traumatice active. Gravitatea leziunilor traumatice este evaluată la 3-4 zile de îngrijiri medicale”, se arată în certificatul medico-legal.

Mirel Palada și Mihai Goțiu au participat la o emisiune în direct la B1, în seara de 13 septembrie. După ce senatorul USR i-a reproșat că îl întrerupre și a cerut să-l lase să vorbească, în pauza publicitară, fostul purtător de cuvânt al guvernului Ponta l-a bruscat.

„Era în pauza de publicitate, după ce în prima parte am avut discuții contradictorii. Dl. Palada în mod constant intervenea peste ce aveam eu de spus când eram întrebat. După ce l-am rugat să mă lase să termin ce am de spus, a patra oară când a intrat peste mine am spus: unul dintre motivele pentru care am intrat în politică e și faptul că m-am săturat de asemenea politicieni nesimțiți care nu te lasă să vorbești”, a spus Mihai Goțiu.

„În pauză a început să spună: să nu cumva să mai îndrăznești să mă faci nesimțit, nu mai țin minte exact, rezulta că după emisiune o să văd eu… Am zis: dacă continuați să mă întrerupeți o să spun că e complet nesimțit. S-a ridicat, m-a lovit cu pumnul în gură, cei din studio de la pază au intervenit și l-au scos”, a adăugat senatorul.

El a mai spus că Mirel Palada „are de dat explicații cetățenilor”, pentru că „a fost unul din cei care au asigurat interfața Guvernului cu cetățenii, plătit din bani publici”.

„Atunci jurnaliștii se gândeau că glumește când transmitea amenințări la adresa lor pe Facebook, se pare că nu glumea, e un personaj dispus să își desfășoare activitatea politică cu pumnii”, a mai spus vicepreședintele Senatului.

Sursa: digi24.ro