Bătăușul Mirel Paladă a reclamat-o pe Nadia Ciurlin la CNA! Reacția prezentatoarei spune tot: ”Trăim în țara în care cine dă cu pumnul umblă liber pe stradă, iar cine nu-i ia apărarea e bun de tras la răspundere!”

817

Mirel Palada a reclamat-o la CNA pe realizatoarea Nadia Ciurlin pentru ca nu ar fi reactionat in timpul dialogului cu Mihai Gotiu. Realizatoarea B1 TV reactioneaza revoltata.

„Aud ca Mirel Palada ma reclama la CNA ca nu l-am aparat intr-o emisiune in fata criticilor unor invitati, dupa vestita bataie din platoul B1TV. Asta e culmea tupeului! Un bataus ofensat ca nu l-a protejat o femeie. Nu apar din principiu oameni violenti, dar exista dovada ca l-am sunat in direct sa se apere singur. Daca nu dadea bir cu fugitii, poate gasea vreun argument in apararea lui. Altfel, astept amenda CNA, ca doar traim in tara in care cine da cu pumnul umbla liber pe strada, iar cine nu ii apara reputatia e bun de tras la raspundere”, a scris Nadia Ciurlin pe Facebook.

Mirel Palada l-a agresat salbatic, recent, pe senatorul USR Mihai Gotiu in studioul B1 TV. Gotiu a depus plangere penala, insa autoritatile nu au reactionat oficial in niciun fel pana in acest moment.

Sursa: aktual24.ro

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos