Becali l-a FACUT DE RAS pe Grindeanu la Antena 3: ”Inca NU E BARBAT ADEVARAT. El abia se desprinde de tatucul Dragnea!”

557

Finanțatorul FCSB, Gigi Becali, consideră că premierul Grindeanu este încă un copilandru, că abia se desprinde de Dragnea și că încă „nu e bărbat adevărat”. Considerațiile omului de afaceri au pornit de la ținuta premierului din timpul întâlnirii cu Prințul Charles, moștenitorul tronului britanic.

Gigi Becali a intrat în direct, prin telefon, la emisiunea News Magazine de pe Antena 3, unde a comentat ținuta lui Sorin Grindeanu,care a fost aspru criticată de stiliști. Dar nu a ezitat să facă referiri și la relația dintre premier și președintele PSD, Liviu Dragnea.

„Cravata nu trebuia să acopere catarama de la pantaloni. Doar nu trebuie să fie ca cea a lui Donald Trump. Grindeanu e băiat aşa simpatic, normal că nu este prezentator de modă și nici nu are un stilist personal. Pantalonii scurți era întradevăr de râs. Ca o haină să stea bine pe tine trebuie să aibă materialul de calitate”, a explicat omul de fotbal.

„Îi trebuie un an ca să intre în canoanele funcţiei de premier. El abia se desprinde de Dragnea. Încă mai e copilul lui Dragnea, care se duce la tăticul şi spune „tăticule ce să fac?”. Nu e bărbat adevărat, e un copilandru, dar e băiat deștept”, a mai spus Becali.

Comentariile lui Gigi Becali vin la scurt timp după întâlnirea dintre Prințul de Wales și șeful executivului de la București, parte a unei vizite mai ample a moștenitorului coroanei britanice în România, scrie evz.ro.

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos