Finanțatorul FCSB, Gigi Becali, consideră că premierul Grindeanu este încă un copilandru, că abia se desprinde de Dragnea și că încă „nu e bărbat adevărat”. Considerațiile omului de afaceri au pornit de la ținuta premierului din timpul întâlnirii cu Prințul Charles, moștenitorul tronului britanic.

Gigi Becali a intrat în direct, prin telefon, la emisiunea News Magazine de pe Antena 3, unde a comentat ținuta lui Sorin Grindeanu,care a fost aspru criticată de stiliști. Dar nu a ezitat să facă referiri și la relația dintre premier și președintele PSD, Liviu Dragnea.

„Cravata nu trebuia să acopere catarama de la pantaloni. Doar nu trebuie să fie ca cea a lui Donald Trump. Grindeanu e băiat aşa simpatic, normal că nu este prezentator de modă și nici nu are un stilist personal. Pantalonii scurți era întradevăr de râs. Ca o haină să stea bine pe tine trebuie să aibă materialul de calitate”, a explicat omul de fotbal.

„Îi trebuie un an ca să intre în canoanele funcţiei de premier. El abia se desprinde de Dragnea. Încă mai e copilul lui Dragnea, care se duce la tăticul şi spune „tăticule ce să fac?”. Nu e bărbat adevărat, e un copilandru, dar e băiat deștept”, a mai spus Becali.

Comentariile lui Gigi Becali vin la scurt timp după întâlnirea dintre Prințul de Wales și șeful executivului de la București, parte a unei vizite mai ample a moștenitorului coroanei britanice în România, scrie evz.ro.