Becali recunoaste ca si el a vrut sa fuga din tara pentru a scapa de puscarie: ”Daca plecam atunci, probabil ca acum eram MORT!”

414

Milionarul Gigi Becali recunoaşte. A vrut să fugă din România înainte de a fi condamnat la închisoare. În direct pe B1 TV, patronul Stelei a făcut mărturisiri complete. Becali a devoalat şi modul în care autorităţile l-au oprit la graniţă.

 

În contextul prinderii lui Sebastian Ghiță în Serbia după ce a fugit în țară pentru a se ascunde de justiție, Gigi Becali a făcut o dezvăluire incredibilă. Omul de afaceri a afirmat că a vrut să fugă din țară pentru a scăpa de pușcărie, dar acum e fericit și le mulțumește celor care l-au oprit. „Eu mi-am dat seama că nu pot să stau, mai bine fac pușcărie în țara mea decât să stau în străinătate. Da! Intenția mea asta a fost, gândul meu ăsta a fost, da, am vrut să fug. Nu știți că m-au prins procurorii? Și eu atunci i-am spus avocatului să mi-l găsească pe procurorul ăla de la Parchetul General, vreau să îi mulțumesc, să îl strâng în brațe că m-a oprit atunci la aeroport, că dacă plecam atunci, și mulțumesc și SRI-ului, pentru că m-au oprit pe mine. M-au oprit pentru Avicola. Așa am avut intenția, dar Dumnezeu a zis nu, te țin aici și te cureți. Dacă plecam atunci, acum eram probabil mort că nu puteam să trăiesc. Eu nu pot să trăiesc în străinătate. Alți poate pot să trăiască”, a afirmat Gigi Becali.

Omul de afaceri a dezvăluit că a fost oprit din a fugi după ce SRI s-a prins de intenția și a trimit o notă către Înalta Curte pentru a decide să îi interzică ieșirea din țară, scrie stiripesurse.ro.

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos