Loading...
Bilant. Dancila se preface ca nu vede ciobul din ochi si rostogoleste fara jena mai departe minciuna cresterii salariilor angajatilor din Sanatate! – Circul Politic

Bilant. Dancila se preface ca nu vede ciobul din ochi si rostogoleste fara jena mai departe minciuna cresterii salariilor angajatilor din Sanatate!

PSD a realizat un prim bilant al Guvernului Dancila. Una dintre masurile bifate de Guvern, in opinia PSD, este cresterea salariilor in Sanatate si Educatie. Totul vine in contextul in care oamenii din sistemul medical ies aproape zilnic in strada si se plang ca le-au scazut salariile.

In bilantul realizat de PSD, raportarea se face la luna decembrie 2016, adica luna in care s-au promis aceste cresteri salariale.

Documentul cuprinde 51 de pagini, in care sunt enumerate principalele realizari ale Guvernului Dancila, al treilea de la preluarea guvernarii de catre PSD, dupa alegerile din 2016.

Va prezentam, integral, realizarile si obiectivele Guvernului Dancila:

click: Bilant Guvern

Bilant. Dancila se preface ca nu vede ciobul din ochi si rostogoleste fara jena mai departe minciuna cresterii salariilor angajatilor din Sanatate! was last modified: aprilie 16th, 2018 by Roman Samuel
Sa raspandim circul prin sat...
spre

Share Page

Close