Biroul Permanent al Camerei decide miercuri daca Ion Stan va fi arestat

534

Biroul Permanent al Camerei discuta, miercuri, de la ora 10:00, cererea de avizare a arestarii preventive a deputatului PSD Ion Stan, acuzat de doua infractiuni de trafic de influenta.

„Astazi, 27 noiembrie 2012, presedintele Camerei Deputatilor, Valeriu Zgonea, a primit de la ministrul Justitiei, Mona-Maria Pivniceru, cererea privind incuviintarea arestarii preventive a deputatului Ion Stan, implicat intr-un dosar penal instrumentat de Directia Nationala Anticoruptie”, se arata intr-un comunicat al Camerei Deputatilor remis agentiei MEDIAFAX.

„In conformitate cu prevederile constitutionale si regulamentare incidente, presedintele Camerei Deputatilor va dispune masurile procedurale pentru ca cererea Ministerului Justitiei sa fie introdusa cu prioritate pe ordinea de zi a Biroului Permanent al Camerei Deputatilor, de miercuri, 28 noiembrie, ora 10.00, in vederea transmiterii ei catre Comisia juridica, de disciplina si imunitati a Camerei Deputatilor”, mai precizeaza sursa citata.

Ministrul Justitiei a transmis, marti, presedintelui Camerei Deputatilor solicitarea DNA de incuviintare a arestarii preventive a deputatului PSD Ion Stan, acuzat de doua infractiuni de trafic de influenta.

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos