Bișniță de partid! PSD a transformat unul din cele doua sedii din Sibiu in farmacie! Banii rezultati vor fi folositi pentru finantarea activitalilor partidului!

401

Fostul sediu al Partidului Social-Democrat de pe strada Tribunei Nr.1 (fostul ACR) s-a transformat in… farmacie din lantul Catena, lucrarile fiind finalizate. Joi, noua „Catena” de pe Tribunei era deja deschisa clientilor.

Transformarea celui de-al doilea sediu al social-democratilor in farmacie era „in linie dreapta” inca din decembrie anul trecut, cand Organizatia Municipala Sibiu a PSD, prin Pavel Bichiceanu, solicita si obtinea, din partea Primariei Sibiu, autorizatia de construire nr. 841/19.12.2017, in care se facea referire la „executari de lucrari de inlocuire a vitrinelor (ferestrelor), usilor la exterior cu tamplarie lemn, incastrare uta pe interior, zugraveli interioare, schimbare destinatie pentru activitati comerciale (farmacie), cu respectarea avizului Directiei Judetene pentru Cultura, Culte si Patrimoniu National Sibiu”. Valoarea estimata a lucrarilor era, la momentul eliberarii autorizatiei, de 5.000 lei.

Surse din cadrul PSD Sibiu ne-au declarat, joi, ca a existat, la nivelul anului trecut, o Hotarare a Comitetului Executiv Judetean de a se inchiria sediul Organizatiei Municipale de pe Tribunei. Au fost mai multe oferte din partea unor societati comerciale, dar a fost aleasa cea mai avantajoasa: Catena. Acelasi surse ne-au mai precizat ca nu avea rost ca echipa Partidului Social Democrat sa fie „impartita” in doua sedii distincte (Judet si Municipiu) , asa ca s-a comasat totul la sediul de pe str. Samuel von Brukenthal.

Inca din mai 2017, presedintele interimar de atunci al PSD Sibiu, actualul subprefect Horatiu Marin declara ca vechiul sediu de pe Tribunei va fi inchiriat, fondurile din aceasta activitate urmand a fi folosite fie pentru finantarea activitatilor partidului, fie pentru donatii.

Noua farmacie Catena nu este singura din zona, aici mai functionand si Farmacia 24 plus inca una a grupului Polisano. Cladirea in care se afla fostul sediu PSD dateaza din anii ’30 ai secolului trecut, si (conform patrimoniu.sibiu.ro) a fost ridicata de Andree Wilhelm. La parterul cladirii au functionat mai multe spatii comerciale dintre care magazinul universal al lui G. Birthler, restaurantul-bodega al lui Ilie Dragomir si Camera de Munca. Tot aici a fost si sediul Automobil-Clubului Roman-ACR.

Sursa: Tribuna

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos