Bistriteanul amendat dupa ce a injurat pe facebook conducerea locala a PSD: ”S-au simtit lezati? Dar oare cand Catalin Radulescu a declarat ca da o tura prin piata cu AKM-ul, nu ne-am simtit lezati, amenintati chiar?”

367

Bistriteanul amendat de politie dupa ce a injurat intr-o postare pe contul personal de facebook membrii ai PSD Bistrita-Nasaud revine cu o noua postare.

”Întrebare legitimă
Când Catalin Rădulescu a declarat ca își scoate AKM ul si ca se duce sa dea o tura prin piață, oare eu si alti români, nu ne-am simțit amenințați??? Oare când fostul ministru Rus Ioan ne-a făcut nevestele curve ,nu am fost insultați fără temei?? Te rog frumos domnule Daniel Suciu sa anunți sclavul de la politia locala Bistrița ca eu si cu vreo 10 prieteni ne-am simțit amenințați si lezați la auzul acelor declarații făcute dintr-un loc public!!! Dar tu,cum ai făcut dreptul la fără frecvență, nu prea cunoști legile internaționale si drepturile omului…nu nu!!! Tu erai ocupat să-i cari geanta lui Raducu când alții rupeau manualele de drept civil sau penal!!!! Vezi ca funcția nu-ți va rămâne la infinit si o sa revi printre oamenii de rând!!! Declarația ta e una ,nu am cuvinte sa o descriu….ești ,si după vorbă dar si după gândire ,exact ca si Geoana (Prostănacul)…. Exact la fel!!!! Si cu asta am terminat si cu tine ,m-am distrat destul….dupa cum bine vezi,sunt mii in spatele meu….apropo dragi prieteni…mergem sa ne facă Dragnea o felație???
#Calin #REZIST #jospsd”, a scris Calin Lucian Farscas pe pagina personala de facebook.

Sursa foto