Blaga: PDL ii indeamna pe toti romanii sa nu voteze pentru a nu lua parte la lovitura de stat a USL

469

Presedintele PDL, Vasile Blaga, a declarat ca PDL ii roaga pe toti romanii sa nu participe la votul de duminica pentru a nu gira, prin prezenta, „lovitura de stat” a USL.

„Trecem prin cea mai grava perioada din ultimii 22 de ani. Ii rugam pe romani, cetateni ai Uniunii Europene, sa apere valorile democratiei cucerite din decembrie 1989 incoace. O pot face refuzand sa participe la referendum. USL, Victor Ponta si Crin Antonescu vor sa foloseasca acest referendum pentru a acoperi, prin prezenta romanilor la vot, o lovitura de stat. Romania nu poate sa mearga intr-o directie antidemocratica”, a afirmat liderul PDL, intr-o conferinta de presa.

Potrivit lui Blaga, „romanii care nu vor iesi la vot in 29 iulie vor impiedica consolidarea unui regim antidemocratic, ruperea legaturilor cu Europa si prabusirea economiei nationale”.

„Mesajul PDL este: nu mergeti la vot, nu va lasati folositi de adversarii democratiei. USL va indeamna la vot, doar pentru a pune capat libertatilor voastre”, a adaugat Vasile Blaga.

 

 

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos