Blaga rade de Ponta: PDL-ul nu are nevoie sa i spuna ce discuta el cu FMI-ul. Vom afla direct de la sursa

480

1 vasile blagaPresedintele PDL, Vasile Blaga, a declarat, marti, ca PDL nu are nevoie ca premierul sa-i prezinte rezultatul discutiilor cu FMI, aratand ca PDL se va intalni cu reprezentantii FMI, CE si BM si va cunoaste „de la sursa” cum stau lucrurile.

Intrebat daca va onora invitatia premierului de a vedea bugetul, Blaga a raspuns: „Nu, nici pe departe. Invitatia, daca asa poate fi numita ceea ce am vazut eu in presa, domnia sa dorea sa explice – eu asta am vazut; daca va referiti la altceva sa imi spuneti – domnia sa aprecia ca ar trebui sa vina cu ministrul pentru relatia cu Parlamentul sa ne explice concluziile discutiilor cu Fondul. Nu avem nevoie”.

El a adaugat ca reprezentantii FMI, CE si BM vor fi in in data de 28 ianuarie, la ora 17:15, la sediul din Modrogan.

„Ii vom astepta impreuna cu domnul Salagean, cu domnul Videanu si vom avea discutiile, vom sti de la sursa cum stau lucrurile. Iar mai departe avem reprezentanti in toate comisiile parlamentare. Doar domnul Ponta sa mearga cu bugetul in Parlament”, a adaugat Blaga.

Premierul Victor Ponta a declarat, luni, ca va prezenta proiectul de buget pe 2013, cand va fi finalizat, grupului USL si celui al minoritatilor nationale, apoi va adresa grupurilor UDMR, PDL si PPDD rugamintea de a le face aceeasi prezentare inainte de debutul dezbaterilor parlamentare.

Mediafax

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos