Loading...
”Boasa” și ”Daddy” și-au sărbătorit astăzi victoria! După ce l-au căsăpit mai ceva ca în Teleorman pe Tudose, și-au pus propriul om în fruntea Poliției Române! | Circul Politic

”Boasa” și ”Daddy” și-au sărbătorit astăzi victoria! După ce l-au căsăpit mai ceva ca în Teleorman pe Tudose, și-au pus propriul om în fruntea Poliției Române!

Ministrul Afacerilor Interne, Carmen Dan, a ajuns, vineri, la sediul Inspectoratului General al Politiei Romane (IGPR) unde participa la o sedinta de instalare a noului inspector sef, Catalin Ionita.

Prim-ministrul interimar Mihai Fifor a semnat, miercuri, decizia de eliberare a lui Bogdan Despescu din functia de inspector general al Inspectoratului General al Politiei Romane, cu rang de secretar de stat, se arata intr-un comunicat de presa al Guvernului.

Totodata, Fifor a semnat decizia de imputernicire, pentru o perioada de sase luni, in functia de inspector general al Inspectoratului General al Politiei Romane, cu rang de secretar de stat, a lui Alexandru-Catalin Ionita.

Ambele decizii au fost luate la propunerea ministrului Afacerilor Interne, Carmen Dan, si vor intra in vigoare odata cu publicarea in Monitorul Oficial.

Pe 9 ianuarie, ministrul Afacerilor Interne, Carmen Dan, anunta ca i-a trimis premierului de la acea vreme, Mihai Tudose, propunerea de schimbare din functie a sefului Inspectoratului General al Politiei Romane (IGPR), Bogdan Despescu.

Carmen Dan a propus atunci inlocuirea acestuia cu Catalin Ionita. Mihai Tudose a anuntat insa ulterior ca Ionita a refuzat numirea si ca el i-a cerut lui Bogdan Despescu sa ii prezinte, in termen de saptamana, un raport, fara insa a lua o decizie privind demiterea.

Sursa: aktual24.ro

”Boasa” și ”Daddy” și-au sărbătorit astăzi victoria! După ce l-au căsăpit mai ceva ca în Teleorman pe Tudose, și-au pus propriul om în fruntea Poliției Române! was last modified: ianuarie 19th, 2018 by Roman Samuel
Sa raspandim circul prin sat...
spre

Share Page

Close