Boc a facut din nou senzatie la Untold! ”Primarul de nota 10” a rezistat pana la 8 dimineata la concertul Armin van Buuren!

Imaginea zilei vine de la Cluj, unde primarul Emil Boc a petrecut pana dimineata la concertul celebrului Armin van Buuren, scrie stiripesurse.ro.

A treia seara de distractie la Untold s-a incheiat putin dupa 8 dimineata, duminica, dupa ce DJ-ul olandez Armin van Buuren a mixat mai bine de 5 ore.

Dimineata, la ora 08:00, DJ-ul inca era in forma. Insa si Emil Boc, primarul Clujului, a rezistat pana dimineata.

”8:00 Am Armin still mixing! Primar de nota 10”, a scris, pe Facebook, Padurariu Bogdan, care a postat imaginea cu edilul.

aadddf86056ba28ce7682a70e6e960af

Si anul trecut, o poza cu Boc la Untold s-a viralizat pe retelele sociale. Printre sutele de mii de tineri care s-au distrat la Festivalul Untold s-a numarat si primarul Clujului, Emil Boc, impreuna cu sotia lui. Emil Boc a fost fotografiat in timp ce o tinea pe sotia lui, Oana, pe umeri, pentru a putea vedea mai bine spectacolul de pe scena.

Boc a facut din nou senzatie la Untold! ”Primarul de nota 10” a rezistat pana la 8 dimineata la concertul Armin van Buuren! was last modified: august 6th, 2017 by Roman Samuel
Sa raspandim circul prin sat...
Loading...
spre