Bogdan Chirieac, portavocea din media a lui Dragnea, a rabufnit in apararea liderului PSD: „Politia politica s-a mutat de la DNA la Parchetul General”

248

Bogdan Chirieac, trompeta mediatica a lui Liviu Dragnea, a reactionat furios la vestea ca seful PSD a fost convocat in fata procurorilor care ancheteaza represiunea din 10 august.

„Este de necrezut! Politia politica s-a mutat de la DNA la Parchetul General. Domnul Dragnea este nevinovat. In afara de huligani, nu vad cine ar putea fi vinovati in protestul din 10 august. In niciun caz autoritatile”, a declarat Bogdan Chirieac la Antena 3.

„Daca la doi ani de la castigarea alegerilor cu un scor zdrobitor, in Romania, Parchetul General isi mai permite sa faca politie politica, de vina sunt cei care au castigat alegerile, domnul Liviu Dragnea si PSD, cu toata dragostea si cu tot regretul spun acest lucru. Faptul ca este chiar dansul subiectul unui dosar de politie politica nu ma incalzeste, poate fi oricine. Intamplator, este dansul. Problema este ca sistemul a supravietuit in Romania. Sa-l chemi pe Dragnea, care a fost in concediu, sa il intrebi de mitingul din 10 august… este evident ca, in Romania, lucrurile continua sa mearga in aceeasi directie gresita”, a mai spus Bogdan Chirieac, citat de Aktual24.

Liderul PSD, Liviu Dragnea, a spus, vineri seara, la iesirea de la Parchetul General, ca a fost citat ca martor in legatura cu afirmatiile sale potrivit carora protestul din 10 august ar fi fost o tentativa de lovitura de stat, el sustinand ca a fost intrebat daca are elemente in sprijinul declaratiilor sale si le-a prezentat procurorului. La iesire, liderul PSD a fost asteptat de mai multi protestatari care au strigat „Hotule”, „Dragnea infractorul a gazat poporul”.

„Am fost citat ca martor in legatura cu afirmatiile de lovitura de stat. Am fost intrebat daca am elemente in sprijinul afirmatiilor mele si le-am prezentat procurorului. Tot ce am avut de spus am spus in fata procurorului”, a declarat Liviu Dragnea la iesirea de la parchetul General, unde a fost audiat timp de aproximativ o ora si jumatate.

Intrebat daca a depus vreun document la Parchet, el a spus ca nu a depus niciun document.