”Bombonel” Nastase, admite ca PSD e la marginea prapastiei si e nevoie urgenta de revitalizare- ”Astept cu mult interes masuri de recredibilizare a partidului!”

369

Fostul premier Adrian Năstase susține că desemnarea unui nou premier de către PSD este foarte importantă, dar nu suficientă, pentru că mai importantă este lansarea unor măsuri care sa angajeze membrii partidului într-o dezbatere mai largă, „pregătirea viitoare a cadrelor, re-ideologizarea partidului”, anunta digi24.ro.

„În acest weekend au loc negocieri esențiale pentru viitorul guvern și pentru viitorul PSD. Desemnarea, luni, a candidatului de premier, dar și a măsurilor de recredibilizare a partidului sunt așteptate cu mult interes. În opinia mea, nu este suficientă o bună desemnare.

Este foarte importantă lansarea unor măsuri care să angajeze membrii partidului într-o dezbatere mai largă, pregătirea viitoare a cadrelor, re-ideologizarea partidului și lansarea unor noi proiecte de solidarizare interna in organizarea Centenarului Marii Uniri.

Relațiile externe ale partidului ar trebui, de asemenea, revitalizate. Și multe altele…”, a afirmat fostul președinte al PSD, într-o postare pe blog.