Boureanu: PDL cere demisia lui Ponta

527

Vicepresedintele PDL Cristian Boureanu a declarat, ca sesizarea transmisa Curtii Constitutionale de catre presedintii celor doua Camere ale Parlamentului dovedeste ca premierul Victor Ponta l-a mintit pe presedintele Comisiei Europene si ca PDL cere demisia lui Ponta.

„Sesizarea transmisa Curtii Constitutionale de catre presedintii celor doua Camere ale Parlamentului ne dezvaluie ca premierul Ponta l-a mintit pe presedintele Comisiei Europene, Jose Manuel Barroso. Prin aceasta sesizare, Valeriu Zgonea si Petru Filip, in numele USL, atrag atentia Curtii Constitutionale ca legea care trebuie aplicata in validarea referendumului este Ordonanta de Urgenta 41. Reamintim ca, in urma cu doua saptamani, premierul Victor Ponta a garantat in fata Comisiei Europene ca referendumul de demitere a presedintelui Romaniei se va desfasura conform deciziei CC, care stabilea obligativitatea cvorumului de 50 plus unu”, a precizat Cristian Boureanu, intr-o conferinta de presa.

El a aratat ca „fie premierul Victor Ponta i-a mintit pe oficialii europeni si a premeditat acest moment, fie presedintele PSD Victor Ponta nu-si mai controleaza propiul partid si nici alianta a carui copresedinte este”.

 

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos