Bovonete le face praf pe doamnele PSD-ului: ”Voi scrofitelor faceti misto de voi cand deschideti gura in public!”

334

Actorul de comedie Mihai Bovonete publica un mesaj foarte dur la adresa femeilor de la varful PSD care au dat in judecata site-ul Times New Roman.

„Pai cum vine asta? Adica eu ar fi trebuit sa cer un milion pentru articolul scris despre mine si porcul din Fierbinti? Ce rahat de creier au astea in cap, cum sa dai in judecata Times New Roman ca te-au luat la misto si sa mai ceri si 500 de mii?

Pai voi, scrofitelor dansatoare de lalele si admiratoare de copii care fac tumbe la 3 ani, voi faceti misto de voi cand deschideti gura in public, voi ar trebui sa va dati cate 500 de mii una alteia, ca oricum aveti, nu sa cereti bani de la Times New Roman.

Ce o fi fost asa deranjant la folosirea cuvantului ‘curva’, nu e cea mai veche meserie de pe pamant, eu cred ca ar trebui tratat ca un titlu nobil, mai ales daca este atribuit uneia care nu e curva.

V-ati gasit repede sa amendati si sa judecati voi pe unii care incearca prin umor sa va mai spele diareele verbale si mentale pe care le produceti zilnic in anturaje unde ar trebui sa regasim oamenii integrii, culti, morali si plin de alte valente sau caracteristici pe care ar trebui sa le detina un politician modern. Stati cuminti acolo in banca voastra ca de banii astia nici nu va ajunge sa cumparati doua BMW serie 7”, a scris Bobonete pe Facebook.

Viorica Dancila, Gabriela Firea, Lia Olguta Vasilescu, Irina Tanase (iubita lui Liviu Dragnea) si Carmen Dan au dat in judecata site-ul Times New Roman, pe Alex Dona, managing director, Calin Petrar, redactorul-sef al site-ului, si pe Ovidiu Eftimie.

„Dumneavoastra ati citit? Aia era satira? Eu consider ca era un demers foarte bun. Una este sa ma injure pe mine, ca suntem barbati, dar nu poti sa o injuri pe Irina in felul asta. Eu nu mi-am permis niciodata, de atatia ani de cand sunt in politica sa vorbesc in felul acesta despre femei”, a declarat, joi seara, Liviu Dragnea.

Irina Tanase si cele patru reprezentante PSD au solicitat in instanta suma de 500.000 de euro de la Times New Roman, conform jurnalistei Ionela Arcanu.

„Toate expresiile jignitoare la adresa doamnei Irina Tanase au declansat o stare fizica si mentala de rau, fiindu-i chiar teama si jena sa iasa pe strada datorita imaginii deformate ce i-a fost creata in ochii publicului prin expresiile folosite in cuprinsul articolului distribuit un spatiul public”, se arata in dosarul depus la Tribunalul Bucuresti.

Sursa: aktual24.ro