Britanicilor le e FRICA de presedintele Iohannis! Sunt convinsi ca e VAMPIR!

826
Presa britanică se întrece din nou pe ea însăşi cu un articol despre Klaus Iohannis. Tabloidul The Sun scrie despre negocierile finale pentru Brexit, care vor fi purtate în timpul preşedinţiei române a Consiliului European, şi îl prezintă pe preşedinte ca pe un posibil vampir.

„Britanicilor le-a îngheţat sângele în vene aseară, când s-a aflat că Marea Britanie va trebuie să negocieze cu un lider transilvănean pe măsură ce se apropie momentul final pentru Brexit”, scrie The Sun.

Un rol cheie va fi jucat de preşedintele României, Klaus Iohannis, a cărui familie a trăit timp de secole în ţinutul natal al lui Dracula, în munţii din Transilvania, mai scrie tabloidul.

Ulterior, este citat europarlamentarul conservator Amjad Bashir, care afirmă că speră doar ca Iohannis să nu îi stoarcă pe britanici („bleed us dry”).

„Mizele sunt mari, dar nu sunt îngrijorat, pentru că am înţeles că vampirismul este dezaprobat în România de azi. Domnul Iohannis are o reputaţie de politician prudent, dar corect şi o voi susţine pe Theresa May în tentativa de a obţine o înţelegere corectă pentru Marea Britanie, indiferent cine este partenerul de dialog”, mai afirmă europarlamentarul.

Publicaţia britanică aminteşte că Dracula este un faimos vampir fictiv din romanul horror al lui Bram Stoker. „Klaus Iohannis susţine că familia sa a trăit în Transilvania, ţinutul care găzduieşte Castelul Bran, casa lui Dracula, timp de 850 de ani. Înainte să fie preşedinte, a fost primarul Sibiului, o localitate din faimoasa regiune a vampirilor”, mai scrie The Sun.

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos