Bruxelles-ul avertizeaza: Romania, la un pas de criza – ”Guvernul Dragnea-Grindeanu indreapta tara spre o criza economica, cu pasi mici, dar periculosi!”

359

Deputatul european, Siegfried Mureşan, negociator-şef (raportor) din partea Parlamentului European pentru Bugetul Uniunii Europene din 2018 a lansat marţi un avertisment dur adresat guvernului de la Bucureşti, stiripesurse.ro.

Oficialul de la Bruxelles şi-a exprimat opinia referitoare la modul în care este percepută majorarea salariilor din ţara noastră şi efectele negative ale acestor măsuri propuse de cabinetul Grindeanu:

content-image

„Comisia Europeană a lansat mai multe avertismente pe marginea acestui subiect. Chiar dacă constatăm o rată de creştere economică buna, trebuie să ne îndreptăm atenţia asupra reformelor din acest domeniu. Din păcate, actualul guvern Dragnea-Grindeanu de la Bucureşti copiază politica aplicată de guvernul Tăriceanu în perioada 2007-2008, dar într-un ritm mai lent.

Adică încasăm cu doua mâini si cheltuim cu trei. România se poate îndrepta spre o criza economica. Actualul guvern merge pe acelaşi drum, dar cu paşi mai mici, de aceea şi magnitudinea poate fi mai mică”, a conchis europarlamentarul român.