Bucuresteni, uitati de spitale si alte prostii! Cu banii dumneavoastra, Firea umple capitala cu decoratiuni odioase de Pasti!

396

De Sarbatorile de Paste, in Bucuresti vor fi amplasati iepuri aurii. O bucuresteanca a reusit sa fotografieze noile suprize kitchioase pregatite de Gabriela Firea.

Site-ul de pamflet Cronici pe bune ofera bucurestenilor cateva sfaturi pentru a preveni impactul iepuroilor in staniol asupra vederii lor:

-evitati parcurile! Desi va arde buza sa va plimbati primavara, mult ca sigur ca multi iepuroi inspaimantatori vor fi plasati prin parcurile bucurestene. Vor fi unde nu te astepti,  gata sa sara pe tine din tufisuri si sa te atace vizual, pana te fac sa ai ameteli si stari de voma.

-evitati intersectiile mari! Gata, de maine nu mai aveti ce cauta la Piata Universitatii, spre exemplu. Inspaimantatorul politist de intersectie, de care va fereati pana acum, e mic copil pe langa un iepuroi in staniol.

-luati la voi, cand mergeti pe strada, pastile de durere de inima.! Chiar daca evitati zonele de mai sus, e posibil sa apara un monstru din acesta in calea voastra, in fata unei institutii, a unui palat tiganesc, pe strada lui Dragnea sau ceva.

-in perioada 1-30 aprilie nu umblati fara ochelari de soare! S-au vazut cazuri grave cand lumina a reflectat dintr-un iepuroi din asta auriu si un barbat a orbit, desi purta minus 17 la ochelari.

Cat despre spitale si alte prostii: bucuresteni, aici sunt banii dumneavoastra!

Sursa: cronicipebune.ro

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos