Bucurestenii din sectorul 2 au o alternativa la PSD! UNPR Sector 2 si-a ales o noua conducere si anunta masuri in sprijinul si interesul cetatenilor!

709

UNPR Sector 2 anunta ca a inceput reconstructia partidului si anunta conducerea Organizatiei, decisa miercuri, 16 august. UNPR Sector 2 anunta ca va urma aceeasi viziune politica de centru-stanga si ii asigura pe cetatenii sectorului 2 din Bucuresti de ”transparenta, comunicare deschisa si constructiva, colaborare”, toate in sprijinul si interesul cetatenilor.

”UNPR a fost și rămâne un partid de sine stătător, bine definit, cu identitate proprie, care nu s-a dizolvat, nu a fuzionat și nu a fost radiat din Registrul Partidelor Politice .

Reconstrucția UNPR Sector 2 a început ieri, 16 august 2017, prin Conferința UNPR Sector 2, care a definitivat prin votul majoritar pozitiv al delegațiilor participanți, conducerea Organizației UNPR Sector 2, după cum urmează:

  • Președinte UNPR Sector 2 – Bughiu Iolanda
  • Secretar General UNPR Sector 2 – Oprea Dumitru
  • Primvicepreședinte UNPR Sector 2 – Ion Caty”, anunta UNPR Sector 2 potrivit unui comunicat de presa remis Circul Politic.

De asemenea au fost votate Biroul Politic Permanent UNPR Sector 2, Comitetul Executiv UNPR Sector 2 și Programul de acțiuni al organizației pe perioada 2017-2020.

”Noua conducere s-a angajat să urmeze aceeași viziune politică de centru-stânga și a asigurat cetățenii sectorului 2 (membrii sau simpatizanti UNPR) de transparență, comunicare deschisă si constructivă, colaborare, toate in sprijinul și in interesul cetățenilor.

In urma Conferinței statutare, Organizația UNPR Sector 2 intră in legalitate și se pregătește să întreprindă acțiuni susținute la nivel administrativ local pentru schimbarea în bine a vieții cetățenilor din sector.

Prin Programul de acțiuni prezentat si votat, Organizația UNPR Sector 2 are în vedere pentru viitor demararea unor proiecte educative, sociale și economice, care vizează toate categoriile sociale si de vârsta.

UNPR Sector 2 are porțile deschise pentru noi membri. Așteptăm in echipa noastră oameni determinați, dornici să se implice în schimbarea în bine a vieții noastre, a tuturor!” se arată in comunicatul de presa.

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos