BUFONUL Vanghelie ii da replica lui Ponta: ”Stiu de la socrul lui ca Victor are probleme hormonale si psihologice. De asta el are voie sa ne jigneasca!”

350

Victor Ponta l-a numit „bufon” pe Marian Vanghelie, luni seară, în direct pentru B1TV în cadrul unei emisiuni. Fostul primar al Sectorul 5 nu s-a lăsat dator și miercuri a ieșit public și a susținut că a avut o discuție cu Ilie Sârbu, socrul fostului premier, în care a aflat că acesta ar suferi de mai multe boli.

„Probleme hormonale, fiziologice și psihologice. Ne spunea socrul lui, Ilie Sârbu. Pentru că are probleme psihologice, el are voie să ne jignească”, a spus Marian Vanghelie, conform stiripesurse.ro.

Victor Ponta l-a numit „bufon” pe Vanghelie fiind supărat că acesta a afirmat că a fost arestat pentru că așa a vrut fostul premier și de asemenea că tot Ponta ar fi de vină și pentru condamnarea la închisoare a lui adrian Năstase.

„Vanghelie e un bufon. (…) Nu poți să te cerți cu bufonul, nici să îl bați că te pui la mintea lui. Treaba lui ce zice Vanghelie. M-a deranjat acea nesimțire și măgărie cu cum l-am băgat eu pe Adrian Năstase la pușcărie. În continuare Adrian Năstase este omul care m-a adus în politică, un model politic și un om pe care îl respectă și căruia i-am vrut mereu numai binele și el mi-a vrut numai binele”, a acuzat Victor Ponta în direct pentru B1TV.