Nora Rovanei Plumb, Ani Plumb, lucreaza la Electrica SA. Jurnalista Sorina Matei sustine ca Ani Plumb a fost „bagata” la Electrica SA de Rovana Plumb, cap de lista la alegerile europarlamentare din partea PSD, dupa ce in trecut a „bagat-o” si la Antena 1.

„Am o solicitare publica pentru doamna ministresa Rovana Plumb. Inteleg ca e cap de lista la PSD la europarlamentare. Doamna Ministresa Rovana Plumb, asa cum stie tot poporul, dvs aveti o nora, Ani Plumb. Casatorita cu fiul dvs cel mare, Andrei Plumb. Asa cum stie la fel – tot poporul- demult, hat, ati vrut sa va faceti nora „jurnalista”, bagand-o prin televiziuni. La sport, of course, ca altceva nu putea, na, sa priveasca fotbalistii. Ati bagat-o dar jurnalista tot n-a ajuns. Oricine poate sa apara la tv, cu gazetaria insa e mai greu. Si iaca problema.

Dupa ce s-a dus naiba televiziunea, ati bagat-o pe nora dvs la Electrica SA, alta sinecura, sa pape si fata niste coco. De la stat. De la prosti, fraieri. Problema mea cu dvs este: poate fata mea este model de la Electrica SA, adica nora dvs, sa raspunda la telefon si/sau sa dea in baza legii un numar de inregistrare la o solicitare pe 544 sau e plecata dupa pantofiori pe banii cetateanului roman si trebuie sa sun pana imi vine rau, adica pana cand vine nora dumneavoastra de la pantofiori?”, a scris Sorina Matei pe Facebook, revoltata ca nu gaseste pe nimeni la Electrica sa ii ofere informatii.

Ani Plumb lucreaza in cadrul Departamentului Comunicare de la Electrica SA.