Mai mult

  Bugetarii fraieriți de ”vulpea roșcată”! Olguța execută ordinul lui ”Daddy”, iar astăzi va susține o conferință în care le va ”desena” românilor de ce le scad lefurile în loc să crească precum cele ale demnitarilor!

  9,521FaniÎmi place

  Ministrul Muncii, Lia Olguța Vasilescu, va susține astăzi, începând cu ora 16.00, o conferință de presă pentru explica scăderile salariale din sistemul bugetar.

  Luni, Liviu Dragnea a declarat că vor scădea salariile pentru 3% din bugetari, dar „sunt foarte mici scăderi”, în timp ce pentru ceilalţi 97% cresc salariile.

  „Din ce am vorbit la Parlament, cu doamna secretar general, din toţi cei care primesc salarii aici, se pare că la 3% nu sunt creşteri, sunt foarte mici scăderi, la restul de 97% sunt creşteri”, a spus Liviu Dragnea.

  El a precizat că marţi ministrul Muncii Lia Olguţa Vasilescu va ţine o conferinţă de presă pentru a explica aceste scăderi.

  Ministerul Muncii a transmis recent că în anul 2022 tot sistemul de salarizare va fi complet echilibrat, urmând ca pentru toţi bugetarii să crească, în afara a 3% din bugetari unde s-au operat ajustări pentru a nu mai depăşi preşedintele României.

  „În anul 2022, tot sistemul de salarizare va fi complet echilibrat: cei aflaţi în baza de jos a piramidei salariale vor avea creşteri treptate, în unele cazuri duble faţă de nivelul lunii iunie 2017, cei de la jumătatea piramidei salariale vor avea creşteri mai mici sau vor stagna, iar pentru aproximativ 3% dintre bugetari s-au operat ajustări, astfel încât niciun bugetar să nu mai depăşească preşedintele României, iar pentru muncă egală să fie salarii egale în toate cazurile”, arătau reprezentanţii ministerului într-un comunicat.

  Sursa: stiripesurse.ro

  Ultimele stiri

  Vesti proaste pentru romanii din Diaspora. Spania a inchis granitele terestre.

  Cazurile de coronavirus au fost înregistrate în 162 de țări, iar bilanțul deceselor a depășit ...

  Dosar penal in rem în cazul senatorului Vergil Chiţac, care a infectat mai multe persoane cu noul coronavirus

  Procurorii de la Parchetul General au deschis un dosar penal in rem, pentru săvârşirea infracţiunii ...

  Avocatul Poporului apara pensiile speciale: „Mi se pare ca niciodata n-a fost Caragiale mai prezent”

  Avocatul Poporulu, Renate Weber, a explicat vineri de ce a decis sa atace la CCR legea de eliminare...

  Liviu Dragnea si Irina, viata de nababi din bani publici! Seful PSD o plimba pe Irina cu avioane private catre Elvetia si alte destinatii...

  Informatii prezentate de Europa Libera arata ca Liviu Dragnea a folosit bani publici pentru a inchiria avioane private...

  Altii au apreciat si...