Mai mult

  Bușoi: decizia lui Firea de a interzice Uber și Taxify servește unui grup de interese apropiat ei!

  9,533FaniÎmi place

  Nu există niciun motiv real al interzicerii Uber și Taxify. Nu au existat plângeri de la nivelul cetățenilor, nu au existat încălcări ale legii de către companiile respective, ba dimpotrivă chiar companiile contribuie la bugetul local și la îmbunătățirea condițiilor de transport din Capitală.

  Singurul motiv real al deciziei primarului este un lobby puternic, mulți bani și beneficii câștigate de un grup de interese apropiat Primarului General.

  Fără îndoială că și Uber și Taxify produc concurență și nemulțumire, dar de aici și până la interzicerea a două companii private este cale lungă, iar decizia Primăriei întoarce Bucureștiul în timp.

  PNL susține o dezbatere despre cum să arate transportul în Capitală în condițiile în care este evident că aplicațiile de car sharing ajută direct la reducerea aglomerației din trafic, aglomerația fiind cea mai importantă problemă a Capitalei, pentru rezolvarea căreia primarul Firea nu a făcut nimic de un an și jumătate.

  Primăria trebuie să se asigure că există posibilitatea unor servicii de taxi la standarde de calitate, care să  corespundă unei Capitale europene, dat fiind foarte bine cunoscute problemele taxiului din București.

  În niciun caz soluția nu este distrugerea serviciului de car sharing, pentru că acesta contribuie direct la ridicarea standardelor în domeniul transportului privat și la bugetul local.

  Ultimele stiri

  Avocatul Poporului apara pensiile speciale: „Mi se pare ca niciodata n-a fost Caragiale mai prezent”

  Avocatul Poporulu, Renate Weber, a explicat vineri de ce a decis sa atace la CCR legea de eliminare...

  Liviu Dragnea si Irina, viata de nababi din bani publici! Seful PSD o plimba pe Irina cu avioane private catre Elvetia si alte destinatii...

  Informatii prezentate de Europa Libera arata ca Liviu Dragnea a folosit bani publici pentru a inchiria avioane private...

  Rares Bogdan a rabufnit la adresa social democratilor: „PSD impinge Romania langa Ungaria si Polonia in relatia cu Uniunea Europeana”

  Liderul delegatiei eurodeputatilor romani din grupul PPE, Rares Bogdan, a anuntat joi, intr-o postare pe pagina sa de...

  Numire controversata la Sala Palatului! Sinecura pentru un fost membru UNPR

  PNL continua seria numirilor politice in functii cheie, de data aceasta la Sala Palatului. Noul director general, Adrian...

  Altii au apreciat si...