Loading...
Bușoi, scrisoare deschisă către Firea: ”Reglementarea serviciului de transport local în regim de taxi nu trebuie să se adreseze firmelor pe care le protejați dvs, ci bucureștenilor!” – Circul Politic

Bușoi, scrisoare deschisă către Firea: ”Reglementarea serviciului de transport local în regim de taxi nu trebuie să se adreseze firmelor pe care le protejați dvs, ci bucureștenilor!”

Cristian Bușoi, președintele PNL București, i-a trimis o scrisoare deschisă primarului Capitalei, Gabriela Vrânceanu Firea pe problema taximetriei în București.

”Doamnă primar general, Gabriela Firea

Faptul că proiectului de modificare a Regulamentului are termen limită pentru primire de sugestii și modificări din partea celor interesați, data de 3 ianuarie 2018, într-o perioadă cu sărbători și zile libere, blochează dezbaterea publică vizând problematica taximetriei în București și mimează transparența decizională.

În aceste condiții, vă solicit :
1. să prelungiți termenul de dezbatere publică cel puțin până la sfârșitul lunii ianuarie 2018, pentru ca toți cei interesați să aibă timp să facă propuneri;
2. să comunicați public noul termen, pentru informarea tuturor celor interesați de această problemă importantă a Bucureștiului;

O dovadă în plus a dezinteresului Primăriei Capitalei față de dezbaterea publică este că motivarea proiectului – așa cum apare pe siteul primăriei – este greșită: Hotărârea Consiliului nr.136/2012, pe care o invocați ca temei legal, se referă la Regulamentele de Urbanism și nu are nimic de-a face cu taximetria și transportul în București! Asta arată, încă o dată, graba cu care ați realizat această postare, chiar la ora la care Consiliul General adopta unele modificări la acest Regulament, fără niciun fel de procedură de asigurare a transparenței decizionale.

Vă atrag atenția că Regulamentul cadru de organizare și executare a serviciului de transport local în regim de taxi pe teritoriul municipiului București, pe care doriți să îl modificați, reprezintă o reglementare mult prea importantă pentru a mima doar transparența decizională și a respecta doar de formă prevederile Legii 52/2003, privind transparența decizională.

Această reglementare nu trebuie să se adreseze firmelor de taxi pe care le protejați dvs, ci utilizatorilor de servicii de taximetrie, cetățenii Bucureștiului.”

Bușoi, scrisoare deschisă către Firea: ”Reglementarea serviciului de transport local în regim de taxi nu trebuie să se adreseze firmelor pe care le protejați dvs, ci bucureștenilor!” was last modified: decembrie 22nd, 2017 by Roman Samuel
Sa raspandim circul prin sat...
spre

Share Page

Close