Loading...
Bușoi va denunța la Bruxelles ”acțiunea banditească și totalitară” prin care coaliția PSD-ALDE amputează capacitatea de acțiune a Opoziției! – Circul Politic

Bușoi va denunța la Bruxelles ”acțiunea banditească și totalitară” prin care coaliția PSD-ALDE amputează capacitatea de acțiune a Opoziției!

Cristian Bușoi a anunțat că va informa președinții Parlamentului European și Comisiei Europene despre modificările banditești și totalitare ale PSD – ALDE la regulamentul Camerei, care pun lacătul pe Parlament.
”Îi voi informa pe președinții Parlamentului European și Comisiei Europene că modificările PSD-ALDE la regulamentul Camerei reprezintă o acțiune banditească și totalitară prin care majoritatea pune lacătul pe Parlament și amputează capacitatea de acțiune a Opoziției.”
Profitând de momentul plângerii morții regelui Mihai I, majoritatea parlamentară PSD-ALDE a acționat brutal împotriva regulilor democratice. Singurul răspuns proporțional și efectiv este strângerea tuturor forțelor de opoziție în jurul PNL și o presiune politică maximă și concertată, pe toate canalele, împotriva PSD-ALDE.
PSD-ALDE a făcut ce nu se face: a modificat regulile în timpul jocului pentru a nu mai putea fi împiedicați să își ducă planul la capăt. Acțiunea majorității PSD-ALDE, în lipsa unor dezbateri în plen pe fondul acestor inițiative, elimină posibilitatea demersurilor instituționale ale Opoziției, la nivel de parlamentar, așa cum decurg acestea din lege și regulamentul Parlamentului.

Bușoi va denunța la Bruxelles ”acțiunea banditească și totalitară” prin care coaliția PSD-ALDE amputează capacitatea de acțiune a Opoziției! was last modified: decembrie 14th, 2017 by Roman Samuel
Sa raspandim circul prin sat...
spre

Share Page

Close