Bușoi va denunța la Bruxelles ”acțiunea banditească și totalitară” prin care coaliția PSD-ALDE amputează capacitatea de acțiune a Opoziției!

372
Cristian Bușoi a anunțat că va informa președinții Parlamentului European și Comisiei Europene despre modificările banditești și totalitare ale PSD – ALDE la regulamentul Camerei, care pun lacătul pe Parlament.
”Îi voi informa pe președinții Parlamentului European și Comisiei Europene că modificările PSD-ALDE la regulamentul Camerei reprezintă o acțiune banditească și totalitară prin care majoritatea pune lacătul pe Parlament și amputează capacitatea de acțiune a Opoziției.”
Profitând de momentul plângerii morții regelui Mihai I, majoritatea parlamentară PSD-ALDE a acționat brutal împotriva regulilor democratice. Singurul răspuns proporțional și efectiv este strângerea tuturor forțelor de opoziție în jurul PNL și o presiune politică maximă și concertată, pe toate canalele, împotriva PSD-ALDE.
PSD-ALDE a făcut ce nu se face: a modificat regulile în timpul jocului pentru a nu mai putea fi împiedicați să își ducă planul la capăt. Acțiunea majorității PSD-ALDE, în lipsa unor dezbateri în plen pe fondul acestor inițiative, elimină posibilitatea demersurilor instituționale ale Opoziției, la nivel de parlamentar, așa cum decurg acestea din lege și regulamentul Parlamentului.
ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos