Mai mult

  Bușoi vrea să strângă toate forțele politice reale ale opoziției în jurul PNL: ”Fisurarea inevitabilă a PSD trebuie încurajată!”

  9,533FaniÎmi place

  Moţiunea de cenzură trebuie să strângă opoziţia în jurul PNL şi să amplifice sciziunile din PSD, consideră vicepreşedintele PNL, Cristian Buşoi.

  „În primul rând, obiectivul strategic al moţiunii este un semnal puternic de oprire a politicilor economice ale Guvernului Dragnea-Tudose. Obiectivul politic maximal care poate fi atins, dacă toate forţele politice în afara PSD din Parlament se trezesc şi înţeleg că viitorul României este în pericol, este căderea Guvernului şi un prim semnal al forţei politice reale a Opoziţiei agregate în jurul PNL”, se arată în comunicat.

  Buşoi mai spune că, în acest moment, opoziţia anti-PSD este foarte fragmentată, iar dominaţia politică a PSD este foarte extinsă, cu mult peste capacitatea PSD de a fi reprezentativ social pentru România.

  „Pentru e echilibra raportul dintre opoziţia anti-PSD şi PSD, Opoziţia trebuie agregată în jurul PNL, iar PSD trebuie adus la ordine, iar fisurarea inevitabilă a PSD trebuie încurajată. De la această premisă se poate porni o dezbatere mai largă, inclusiv despre reaşezarea politicii româneşti pe o axă mult mai clară şi mai echilibrată stânga-dreapta”, a declarat Buşoi.

  Sursa: Agerpres

  Ultimele stiri

  Avocatul Poporului apara pensiile speciale: „Mi se pare ca niciodata n-a fost Caragiale mai prezent”

  Avocatul Poporulu, Renate Weber, a explicat vineri de ce a decis sa atace la CCR legea de eliminare...

  Liviu Dragnea si Irina, viata de nababi din bani publici! Seful PSD o plimba pe Irina cu avioane private catre Elvetia si alte destinatii...

  Informatii prezentate de Europa Libera arata ca Liviu Dragnea a folosit bani publici pentru a inchiria avioane private...

  Rares Bogdan a rabufnit la adresa social democratilor: „PSD impinge Romania langa Ungaria si Polonia in relatia cu Uniunea Europeana”

  Liderul delegatiei eurodeputatilor romani din grupul PPE, Rares Bogdan, a anuntat joi, intr-o postare pe pagina sa de...

  Numire controversata la Sala Palatului! Sinecura pentru un fost membru UNPR

  PNL continua seria numirilor politice in functii cheie, de data aceasta la Sala Palatului. Noul director general, Adrian...

  Altii au apreciat si...