Ca de la penal la penal! Uite cate dosare de coruptie cara in carca premierului Israelului cu care Dragnea vrea o prietenie puternica!

422

Premierul Benjamin Netanyahu l-a primit pe Liviu Dragnea! Netanyahu s-a intalnit cu presedintele Camerei Deputatilor si a tinut sa ii multumeasca pentru pozitiile sale referitoare la legaturile Romaniei cu Israelul, dar si pentru declaratiile facute pentru mutarea ambasadei de la Tel Aviv la Ierusalim.

‘O intalnire excelenta cu presedintele Camerei Deputatilor din parlamentul roman, Liviu Dragnea. Relatiile dintre tarile noastre sunt bune si vor deveni mai puternice’, a scris Netanyahu pe o retea de socializare in urma discutiei cu Dragnea.

Primindu-l pe Liviu Dragnea, Benjamin Netanyahu i-a spus: ‘Va multumesc pentru tot ce faceti pentru a consolida prietenia noastra. Este o prietenie adevarata. Ea devine tot mai puternica’, a relatat si portalul timesofisrael.com.

Anterior, delegatia romana aflata in vizita oficiala in Israel, din care fac parte presedintele Camerei Deputatilor, Liviu Dragnea, prim-ministrul Viorica Dancila si ministrul Afacerilor Externe, Teodor Melescanu, a fost primita joi de catre presedintele Statului Israel, Reuven Rivlin.

Deplasarea are loc la invitatia premierului Benjamin Netanyahu, in contextul aniversarii a 70 de ani de la stabilirea relatiilor diplomatice romano-israeliene, precum si a 70 de ani de la declararea independentei Statului Israel.

La inceputul anului 2018, politia din Israel a recomandat ca premierul israelian Benjamin Netanyahu poate fi inculpat in doua cazuri de coruptie. In centrul primului caz se afla cadouri de la miliardari, in schimbul unor presupuse beneficii, iar al doilea vizeaza negocieri intre premier si editorul unui ziar in vederea influentarii opiniei publice.