Ca orice bugetar CINSTIT, Dragnea sustine ca merge in Brazilia ca alte ”milioane de turisti” din pasiune pentru pescuit!

435

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a acuzat iar „campania” impotriva sa si a PSD, facand din nou referire la miliardarul George Soros, scrie ziare.com.

„Am inteles ca o serie de banci nu mai accepta o relatie cu firmele daca nu vad care sunt actionarii”, a spus Dragnea, cu referire la companiile straine din tara noastra.

Apoi, intrebat de reporteri ce are George Soros cu el, a precizat: „Nu stiu, e o intrebare la care as vrea sa am un raspuns. Sunt prea multe lucruri care se leaga. Nu prea mai cred in coincidente. S-ar putea sa ma iubeasca si eu sa fiu confuz”.

De asemenea, Dragnea a fost chestionat si cu privire la vehiculata sa legatura cu Teldrum.

„Sunt curios cati ani se va mai vorbi. De 12 ani de zile se vorbeste. Aceasta ciorba s-a reincalzit de atatea ori incat nu mai are niciun gust.

Au fost dosare incepute si inchise, oameni audiati. Nu am actiuni la Teldrum, nu sunt nici in spate, nici in stanga, nici in dreapta”, a spus liderul PSD.

Totodata, in legatura cu sesizarea DNA cu privire la unele fapte aparute in dezvaluiri ale Rise Project, Dragnea a declarat ca „erau niste hartii scrise la dictare, nu stiu cine le-a disctat si cine le-a scris. Am vazut ca el (fostul prefect al Teleormanului Teodor Nitulescu) le flutura. O mare parte din ce se arata in hartii sunt aspecte deja cercetate”.

Cu privire la afaceri pe care le-ar fi avut in Brazilia, Dragnea a mentionat ca a mers in aceasta tara doar la pescuit.

„N-am ascuns niciodata ca am mers in aceasta tara. N-am transferat bani in Brazilia sau in alta tara. N-am afaceri in Brazilia sau in alta tara. Am fost ca milioanele de turisti in acea tara si am mers in niste sate pescaresti pentru ca am pasiune pentru pescuit. Nu merg in cluburi, am fost o singura data, in urma cu multi ani, la Mamaia, dar nu ma mai duc”, a spus liderul PSD.

De asemenea, acesta a tinut sa precizeze ca nu a fost chemat la DNA in legatura cu dezvaluirile Rise Project: „Stiu despre ancheta cand ati aflat si dvs. E o ancheta in rem. Nu-mi comunica mie DNA cand incepe anchetele”.

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos