Calin Popescu Tariceanu a prins glas dupa infrangerea usturatoare din 26 mai si transmite un mesaj ironic dupa motiune: „E greu, baieti, fara liste suplimentare? E greu!”

264

Presedintele ALDE, Calin Popescu Tariceanu, sanctionat dur de romani la alegerile europarlamentare s-a gasit sa transmita mesaj ironice in Parlament dupa ce motiunea de cenzura a Opozitiei a fost respinsa, intreband retoric „E greu, baieti, fara liste suplimentare? E greu!”.

„Motiunea de cenzura a cazut! E greu, baieti, fara liste suplimentare? E greu!”, a fost mesajul postat de Calin Popescu Tariceanu, pe Twitter.

Camera Deputatilor si Senatul au respins, marti, in plenul reunit, motiunea de cenzura depusa de partidele de opozitie pentru demiterea Guvernului Dancila. Au fost 202 voturi pentru si 7 abtineri, potrivit unor surse politice. Ca sa fi trecut motiunea erau necesare 233 de voturi.

La o numaratoare reluata au fost exprimate 200 voturi „pentru”, 7 „impotriva” si 3 abtineri.

Prin urmare, din numarul total de parlamentari care este 465, au fost prezenti 350. Au fost exprimate 210 voturi dintre care voturi „pentru” 200, voturi „contra” 7, abtineri 3.